Vi hadde gledet oss til en nydelig grillmiddag, og ha vel aldri vært så skuffet etter å ha kjøpt tre kuverter med grillmat. Maten var kald og uappetittlig, servert på en måte som ikke var særlig profesjonell. Rundt oss begynte folk å forlate stedet. De hadde funnet et ledig bord, men i løpet av 25 minutter kom det INGEN for å rydde av bordet. Det bare hopet seg opp og andre gjester opplevde det samme og mange forlot stedet av denne grunnen. Vi opplevde at vi som gjester ikke ble hverken hørt eller sett, servicen var elendig, logistikken fungerte ikke og maten var kald og usmakelig. Har forsøkt å sende mail til oppgitt adresse to ganger på en måned, men har ikke fått svar. Anbefaler ikke dette stedet, virker useriøse og bryr seg nada om gjestene. Fortjener ingen god omtale og vi håper andre kan drive dette stedet. Beliggenheten er praktfull, men det kan ikke dekke opp for elendig service og dårlig mat.