“Skammelig”

Bryggekanten Mat og Vinhus AS
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Helgeroa
Anmeldt 15. august 2020

Vi hadde gledet oss til en nydelig grillmiddag, og ha vel aldri vært så skuffet etter å ha kjøpt tre kuverter med grillmat. Maten var kald og uappetittlig, servert på en måte som ikke var særlig profesjonell. Rundt oss begynte folk å forlate stedet. De hadde funnet et ledig bord, men i løpet av 25 minutter kom det INGEN for å rydde av bordet. Det bare hopet seg opp og andre gjester opplevde det samme og mange forlot stedet av denne grunnen. Vi opplevde at vi som gjester ikke ble hverken hørt eller sett, servicen var elendig, logistikken fungerte ikke og maten var kald og usmakelig. Har forsøkt å sende mail til oppgitt adresse to ganger på en måned, men har ikke fått svar. Anbefaler ikke dette stedet, virker useriøse og bryr seg nada om gjestene. Fortjener ingen god omtale og vi håper andre kan drive dette stedet. Beliggenheten er praktfull, men det kan ikke dekke opp for elendig service og dårlig mat.

1  Takk, Morahorn

Anmeldt 9. august 2020

Vi får servert varm brus i glass fra halvannenliters flaske. Blåskjellene kommer uten pommes-frites (som det står skal følge med) og serveres uten suppe i bunnen med tørt brød og majones. Pizzaen er tydelig ikke laget fra bunn og smaker som en stekt fossenpizza. Maten kom med 10 minutters mellomrom.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Lene B
Anmeldt 27. juli 2020

Maten var ganske god, bestilt fra a la carte og Asia wok. Bestilling ved disk er kronglete og servitørene vet lite om maten og vinen de har. Blir nok ikke besøk der igjen da service er alfa omega.

Takk, Delamorte
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

STYR UNNA! Elendig service og meget treg servering. Tok 1,5 time fra vi bestilte til alle middager var på bordet enda det var veldig lite gjester. Da hadde vi etterlyst maten 2 ganger! Grillbuffet var meget mangelfull og inneholdt halvparten av det menyen sier. Bestilte 6 medium stekt biff av ytrefilet og alle var gjennomstekt. Toaletter mangler såpe, er meget møkkete, lysbrytere mangler samt løse strømførende kabler innenfor barns rekkevidde. Totalt mangel på rutiner samt amatører som jobbet der gjorde dette til en meget dårlig opplevelse for hele familien. ANBEFALES IKKE!

1  Takk, 885mortene
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Klissete menyer og bord som ikke er vasket etter forrige gjest er det første som møter deg på bryggekanten. Bestilling gjøres ved å stå i kø ved disk, ikke ved bordet som det egentlig skal i henhold til smittevern. Bestikk kommer ut halvveis vasket, fortsatt med matrester på, og betjeningen er umulig å huke tak i. Stort sett hyggelige servitører, men det var tydeligvis ikke mulig å betale med kontanter, selv om dette er tvungent betalingsmiddel i Norge. Når maten omsider kommer på bordet, så kan det nesten garanteres at ikke alle blir servert samtidig, du må trolig regne med en 15-20 min mellom første og siste rett som kommer på bordet. Sannsynligheten er også stor for at maten ikke er så varm som den burde, men det ser tilsynelatende ut som det er tilbredt riktig. Stort sett hyggelig betjening og god mat, men renhold har de nærmest ikke. Virker ekstremt useriøst, men det er vel det du får når du prøver å ansette ungdom på luselønn. Etter gjentatte omtaler av innehaver i Østlands Posten, har hvertfall ikke jeg noe særlig tiltro til at han er kapabel til å drive et utested på rett måte.

1  Takk, AnonymeTore

Reisende som så på Bryggekanten Mat og Vinhus AS, så også på

Har du vært i Bryggekanten Mat og Vinhus AS? Del dine erfaringer!