Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig, vil ikke anbefale.”

Bryggekanten Mat og Vinhus AS
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Helgeroa
Prisklasse: USD 10 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

- Fikk ikke maten samtidig, ikke så bra når man har med små barn.
- Biffen skulle serveres på varm granittstein, men både den og biffen var kald. Fikk ikke riktige poteter. Ble ikke spurt om hvilken stekegrad biffen skulle ha da vi bestilte, den var ihjelstekt.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, sveenline
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (86)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 86 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Da vi ankom var bordet skittent, spurte om servitøren kunne vaske av, da dro vedkommende opp en tørr skitten klut fra tanken sin, og «vasket» over. Flekkene som var på bordet gikk ikke bort. Føltes ekkelt ut.

Ønsket asiatisk/vegetar mat, ble veldig skuffet.
Bestilte stekte nudler med grønnsaker. Nudlene så og smakte ikke som nudler, det så ut som spagetti og smakte som spagetti. Spurte betjeningen om det var nudler, fikk da bare til svar at «ja, det er nudler». Grønnsakene var det også lite av, noen «stekte» salatbladet blandet med litt olje smakte det som.

(Jeg har spist mye nudler og spagetti tidligere. Ser og smaker stor forskjell.)

Da vi hadde bestilt maten fikk vi beskjed om at maten kunne komme på forskjellige tidspunkt, da det er tre kjøkken. Litt dårlig i forhold mtp at noen av oss ble sittende å vente på maten lenge etter de andre hadde fått sin. Dette burde vært opplyst om før man kom inn på restauranten og fant plass.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, odaholte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2022

Jeg er ikke typen som sender inn dårlige anmeldelser, men her følge jeg at det var min plikt. Jeg bestilte en cheeseburgertakerken og smakte på stelte nudler. Gå heller på bensinstasjonen eller McD om du skal ha burger. Nudlene smakte ingenting. Det eneste som ikke gjør denne resturantene en 1/5 var at det er fin beliggenhet og stort utvalg på menyen.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, JulieLDahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Mat og vinhus? Nei kom igjen - det går ikke. Det er faktisk det dårligste jeg har vært med på noen gang, fra start til slutt. I det vi går inn blir vi møtt med en sur servitør. Han virker likegyldig til at vi spiser her, og viser oss ikke til bordet. Når vi spør om å flytte oss ut virker det som om vi er uvelkomne og vi må ordne alt sammen selv. Vi får ikke drikken vi har bestilt, og vi får ikke bestille mat.

Besøket ender med at vi har sittet der i 20 min, «kranglet» oss til å sitte ute, og vi gikk til sydvesten. Her fikk vi både drikke og mat.

ANBEFALES IKKE

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, Magnus J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Var her i fjor med en kjempe god opplevelse, og ville tilbake igjen nå.
Ble møtt med en elendig service og behandlet som om vi var til bry. Endte med å gå på andre siden av gata på sydvesten hvor vi ble tatt imot med åpne armer.
10 stk som skulle spise og drikke. Synd at det ikke er godt nok for bryggekanten.
Styr unna, og gå heller til Sydvesten

Dato for besøk: juli 2022
Takk, andershovde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bryggekanten Mat og Vinhus AS, så også på

 

Har du vært i Bryggekanten Mat og Vinhus AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.