Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig pizzasted”
Anmeldelse av Ankeret Engersand

Ankeret Engersand
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Gullaug
Beskrivelse: Restaurant & selskapslokale på bryggekanten Stenovnsbakt napoletansk pizza og dagens a la carte meny
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Restaurant & selskapslokale på bryggekanten Stenovnsbakt napoletansk pizza og dagens a la carte meny
Anmeldt 17. januar 2019

Spisestedet ligger fint ute på bryggekanten på Engersand havn. Det er godt utvalg av forskjellige type pizzaer. I tillegg har de noen få andre retter som hamburger mm.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, ToyahBerskaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 31 anmeldelser

Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Ny spennende meny i tillegg til pizza som smakte meget godt. Vi gleder oss til neste besøk hos dere.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, sissels_rstr_nens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018

Veldig koselig sted med fantastisk pizza og god atmosfære.
Anbefaler Calzone med ricotta og kjøttboller. Fantastisk!

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, joacimnorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Vi har vært der tidligere og spist imponerende god pizza!! Men i kveld var pizzaen tørr og skuffende dårlig, kan ikke sammenlignes med tidligere erfaring på dette stedet. Grandiosa hadde faktisk vært bedre! Og m y e billigere!!!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, stigasara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Vi var 8 stk på Ankeret fredag kveld. Ble tatt vennlig i mot av blide og hyggelige ansatte. Hunden vi hadde med fikk vann og go bit ute. Før pizzaen bestilte vi focaccia brød med aioli og tzalziki, himmelsk godt.. 5 store brød gikk ned på høykant. Pizzaen kom til alle, smakte utrolig godt, tror faktisk dette er den beste pizzaen jeg noen gang har spist ute, medregnet alle ferieturene til syden opp i gjennom årene. Avsluttet med sjokolade fondant, kjempe god. Sammen med vin,øl, cider, cognac og brus, ble dette en utrolig fin kveld. Takk til de som jobbet der for en fantastisk kveld. Hit kommer vi igjen flere ganger.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Stianhorne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anita R, Eier på Ankeret Engersand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018

Hei Stian,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det varmer godt. Jeg skal ta tilbakemeldingen din videre med de som jobbet den dagen, det setter de nok stor pris på!
Hjertelig velkommen igjen :)

Ha en fin dag!

Mvh,
Anita

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ankeret Engersand, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Ankeret Engersand? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din