“Her må man ha god tid for å stoppe”
Anmeldelse av Heimat Vinje

Heimat Vinje
Vurdert som nr. 4 av 5 Restauranter i Åmot
Prisklasse: USD 5 - USD 19
Middagsalternativer: Frokost
Beskrivelse: Heimat- kafe og veikro. Vi serverer ekte Husmannskost.
Anmeldt 27. desember 2018 via mobile enheter

Vanvittig treg service. Tar en evighet å få mat servert. Vi lurte på om kokken hadde reist...Jeg anbefaler at man ser etter alternativer. Alt er bedre!!!!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, omh23

Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Vi bestilte Cowboyburger, og den var det mye og god smak i! Absolutt over snittet. Den kan anbefales! Vi var heldige og takk å få den på lunsjmenyen også. Lunsjmenyen varer til 1500.
Betjeningen var hyggelig, det var ryddig og rent da vi var der. Eneste ankepunktet var mangel på såpe i dispenser på toalettet.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, arjaneinbu
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Spiste burger her da dagens var kjøttkaker og det ikke fristet. Bestilte og det stod på lappen at maten skulle være klar om 10 minutt men det tok ihvertfall 30 min. Og på den tiden kunne vi se kokken og hjelpen hele tiden bak på kjøkkenet, og dem stresset ikke i det hele tatt. I tillegg fikk andre som bestilte etter oss først. Alle bordene var skitne tallerkener på og det tok lang tid å rydde opp, servitøren er noe av det tregeste jeg har sett. Men burgeren var god på smak, det var vel det eneste positive

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, T257
Anmeldt 23. august 2018

Var her for noen år siden. Bestilte panert fisk. Fikk en kullbrent bit fisk og masse smelt smør på en tallerken. Ble forbannet og gikk frem til kassen og sporte, hva er dette for noe? De så surt på meg og sa at dette var det som dem serverte. Aldrig mer!

Dato for besøk: september 2017
Takk, Thomasraden
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Her så møkkete at en mister lysten på mat før en kommer frem til menyen. Rotete,utrivelig. Trodde heller ikke at biffsnadder hører under husmannskost. Huffameg.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, IngerR84

Reisende som så på Heimat Vinje, så også på

Har du vært i Heimat Vinje? Del dine erfaringer!