Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fullstendig ødelagt. Styr unna!”
Anmeldelse av Heimat Vinje

Heimat Vinje
Vurdert som nr. 4 av 4 Restauranter i Åmot
Prisklasse: USD 6 - USD 23
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Beskrivelse: Heimat- kafe og veikro. Vi serverer ekte Husmannskost.
Anmeldt 15. juli 2020

I det som i «gamle dager» var en skikkelig veikro med rause porsjoner av hjemmelaget mat i en trivelig atmosfære med god service, er det rett og slett trist å finne en sliten og skitten skygge av gammel storhet, der overpriset og smakløs mat selges (ikke serveres), nærmest som et alibi for å selge enda mer overprisede kioskvarer og spylevæske, av et, ikke bare lite serviceinnstilt, men tilsynelatende likegyldig og uinteressert personale. Utearealet preges av søppel og gamle matrester, som personalet tydeligvis ikke anser som sitt ansvar å rydde eller vedlikeholde. Uheldigvis holder beliggenheten, ved siden av verdens største ladefabrikk og en slags busstasjon, kunstig liv i dette forferdelige stedet, slik at det kan fortsette å bondefange turister og godtroende elbilister. Her setter jeg aldri mine ben igjen!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 138magner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 64 anmeldelser

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Stoppet å spiste her pga vi var nødt til å ha et ladestopp for el bilen vi kjørte på denne turen. Maten var ok. Tok lang tid fra bestilling til maten ble servert. To av oss spiste hamburger som var overraskende velsmakende og klarte faktisk å forsvare en ganske så stiv pris. Rødspette som var en fritert fish and chips rett, var derimot ikke noe velsmakende og alt for lenge stekt. Ville stoppet her igjen og spist hamburgeren igjen ved en senere anledning.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, torbj_rnl845
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Elendig masseprodusert kjedelig mat. Faktisk et av mine verste mat opplevelser i norsk fjellheim.
Middag og dessert. Kjøttkaker og svinekjøtt, dessert noe teracotta gele opplegg! Styr unna, velg pizzabakeren ved siden av heller.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, CharlotteG1236
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Frekk betjening. Svært lite imøtekommende dame som ikke ønsker å betjene/ta imot bestilling. Har ørepropper i og er ikke tilstede.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, karinas738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2019

Har stoppet og spist her tidligere, og var da veldig fornøyd. Derfor var skuffelsen veldig stor for et par dager siden. Ankom tidlig ettermiddag, og det de hadde igjen på menyen, var kjøttkaker og panert rødspette. Alt annet var tomt. Det tok nesten 30 minutter å få en rødspette på bordet. Den var alt for mye stekt, og smakte faktisk ingenting. Det satt gjester ved 4 bord da vi ankom, (totalt 12 personer), så det var jo ikke det helt store kjøret der. Bordet var ryddet da vi satte oss, men det hadde nok ikke vært vasket på en stund. Det var skikkelig klissete. Og toalettet var et kapittel for seg. Mulig det hadde vært veeeeeldig mange innom der i løpet av dagen, men da bør personalet ta en titt innom der. Det var skittent!!!! Det var kliss vått på benk og gulv, og tørkepapirholder var tom. Det lå en rull tørkepapir i vannet på benken, men den var så godt som tom den også. Så neste gang kjører vi forbi, og prøver heller et sted litt lenger nedover langs E134. Det er synd at et så fint og koselig sted har blitt så dårlig på kort tid.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Vivpriw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Heimat Vinje, så også på

 

Har du vært i Heimat Vinje? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din