“Uspiselig kyllingwrap ”
Anmeldelse av Heimat Vinje

Heimat Vinje
Vurdert som nr. 4 av 5 Restauranter i Åmot
Beskrivelse: Heimat- kafe og veikro. Vi serverer ekte Husmannskost.
Beskrivelse: Heimat- kafe og veikro. Vi serverer ekte Husmannskost.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Kjøpte en kyllingwrap som var klissblaut og lå i en illeluktende væske. Uspiselig. Oppdaget dessverre ikke dette før vi hadde kjørt derfra. Hadde i tillegg betalt ekstra for å «spise her», til tross for at jeg gjorde kassadamen oppmerksom på at jeg skulle «ta med».
Kjør videre- finnes mye bedre tilbud langs veien enn dette!!

Dato for besøk: august 2020
4  Takk, Annatok

Anmeldt 30. juli 2020

Stoppet for å spise lunch. kl 12:45.Ikke store utvalget men de hadde bla havregrøt på menyen noe min kjære ønsket. Har ikke mer havregrøt igjen, var svaret. Jeg bestilte et focia med noe kjøttinnhold. Iskald og tørr focia. Dårlig opplevelse. Det hadde regnet tidligere og siden vi har med hund ønsket vi å spise ute. Fullt regnvann på bordene selv om det var en stund siden regnet.
Dette stedet har tapt seg.

3  Takk, 910sveinl
Anmeldt 26. juli 2020

Overpriset "hjemmelaget" mat der rødpetten ikke så ut som rødspette, smakløs remulade som kom fra en boks. Biffsnadderen var hakke bedre, grunnet all grillkrydder men bernaisen også fra boks. Sur betjening som var mer opptatt av pengene enn service. Ble ikke spurt om drikke, det måtte vi spørre om selv. Vi stoppet kun for vi var så fryktelig sultne, hadde vært bedre med pizzabakeren og sitte i bilen å spist, som er vegg i vegg med heimat.

3  Takk, 387stinee
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Så dumt vi ikke sjekka Tripadvisor først. Dette er som tripadvisor sier. Helt kritisk, elendig og ekstremt overpriset mat. Sur betjening som står å skuler morskt på deg når du kommer. De er ikke interessert i deg og vi ønsket kun å dra derfra så fort vi hadde fått maten. Skikkelig elendig sted. Huff!!! Styr unna!!!!

7  Takk, 5bj_rnars
Anmeldt 15. juli 2020

I det som i «gamle dager» var en skikkelig veikro med rause porsjoner av hjemmelaget mat i en trivelig atmosfære med god service, er det rett og slett trist å finne en sliten og skitten skygge av gammel storhet, der overpriset og smakløs mat selges (ikke serveres), nærmest som et alibi for å selge enda mer overprisede kioskvarer og spylevæske, av et, ikke bare lite serviceinnstilt, men tilsynelatende likegyldig og uinteressert personale. Utearealet preges av søppel og gamle matrester, som personalet tydeligvis ikke anser som sitt ansvar å rydde eller vedlikeholde. Uheldigvis holder beliggenheten, ved siden av verdens største ladefabrikk og en slags busstasjon, kunstig liv i dette forferdelige stedet, slik at det kan fortsette å bondefange turister og godtroende elbilister. Her setter jeg aldri mine ben igjen!

3  Takk, 138magner

Reisende som så på Heimat Vinje, så også på

Har du vært i Heimat Vinje? Del dine erfaringer!