“Svært skamstekt biffsnadder”
Anmeldelse av Heimat Vinje

Heimat Vinje
Vurdert som nr. 4 av 5 Restauranter i Åmot
Beskrivelse: Heimat- kafe og veikro. Vi serverer ekte Husmannskost.
Beskrivelse: Heimat- kafe og veikro. Vi serverer ekte Husmannskost.
Anmeldt 26. juli 2022

Var en vennegjeng på 4 stk, 3 av de bestilte hamburger og jeg biffsnadder. De fikk servert mat relativt kjappt. Jeg fikk vel maten ca 10 min etter de var ferdig og spise.

Fikk servert et fjell av pomfri, og noe skamstekt sopp og noen skamstekte biter biff.

Dette her var absolutt ikke vert og vent på. Prisen for så dårlig mat er berre skremmende.

At dette er en stoppe plass så sentralt mellom vest og øst, med den beliggenhenten så kan en ikke leverer mat som er nesten uspiselig!

Og kanskje neste gang ha mer en 2 stk på jobb mitt i fellesferien når alle er ute og ferier.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Morten A

Anmeldt 23. juli 2022

Spurte om de hadde noen vegetaralternativer. Hun i kassen gikk på kjøkkenet og spurte, og "kokken" ble høylydt irritert og sa at det kunne hun ikke lage for det var utenom menyen og denne irritasjonsutbruddet varte en liten stund før hun i kassen kom ut igjen og sa at de dessverre ikke hadde det, "men de hadde erter i buffeten".
Her må bedriften skjerpe seg og få med seg at det er 2022.

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, Kristineths
Anmeldt 13. april 2022 via mobile enheter

Betjeningen visste lite om glutenfri mat. Måtte be henne høre med noen andre om det var mulig å få laget noen av rettene glutenfrie. Endte opp med valget mellom hamburger med glutenfritt brød eller biffsnadder med vanlig potet. Ikke noen av mine favoritter. Med tanke på resten av utvalget på menyen burde de hatt flere alternativer. Jeg bestilte biffsnadder og mannen hamburger.
Biffsnadderen var overkrydret og ellers smakløs. Bearnaisesaus fra boks. Burgeren var også helt uten smak.
Dette var et trist besøk med dårlig service og dårlig mat.

Dato for besøk: april 2022
1  Takk, Solveig T
Anmeldt 3. september 2021

Ikke noe høydare. Ei kjøpte smørbrød. Det var fra i går. Flere kjøpte karbonade. Den var grei. Kun en på jobb. Diskene var nesten tomme

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, 876beatee
Anmeldt 3. august 2021

Kom en halvtime før stengetid, og fikk øyekontakt med minst tre som jobbet der iløpet av de ti minuttene vi sto og ventet på hjelp. Ingen var interesserte i oss, salg eller å vise noe som helst kundeservice. Aldri hit igjen og anbefaler ingen å dra hit.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, heddamaries

Reisende som så på Heimat Vinje, så også på

Har du vært i Heimat Vinje? Del dine erfaringer!