Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tur”

Haukeliseter Fjellstue Café
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Åmot
Beskrivelse: Haukeliseters kjøkken tilbyr ulike alternativ for tilfredsstilling av ganen. Velg anten frå ein trerettarsmeny eller cafèmenyen. Trerettarsmenyen har eit eksperimentelt og leikent crossoverpreg mellom det norske og det internasjonale, medan cafémenyen i større grad er komponert av meir tradisjonell, norsk og lokal kost. Cafémenyen består av et utvalg av både enklere småretter og fullverdige middagsretter i de fleste prisklasser, og er populær spesielt blant gjennomreisende besøkende. Men også boende gjester som vil ha noe enklere enn kveldens treretters kan selvsagt velge noe fra cafémenyen i stedet. Cafémenyen serveres hver dag fra 12.00 til 20.00 (helger 21.00) Spesielle tilbod til selskap og grupper.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Haukeliseters kjøkken tilbyr ulike alternativ for tilfredsstilling av ganen. Velg anten frå ein trerettarsmeny eller cafèmenyen. Trerettarsmenyen har eit eksperimentelt og leikent crossoverpreg mellom det norske og det internasjonale, medan cafémenyen i større grad er komponert av meir tradisjonell, norsk og lokal kost. Cafémenyen består av et utvalg av både enklere småretter og fullverdige middagsretter i de fleste prisklasser, og er populær spesielt blant gjennomreisende besøkende. Men også boende gjester som vil ha noe enklere enn kveldens treretters kan selvsagt velge noe fra cafémenyen i stedet. Cafémenyen serveres hver dag fra 12.00 til 20.00 (helger 21.00) Spesielle tilbod til selskap og grupper.
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Vi stoppet ved denne fjellstua for en matbit. Stedet ligger midt på fjellet med en fantastisk utsikt. Inne er stemningen lun og koselig. Her serveres ferske gode bakervarer fra eget bakeri, enkle lunsj retter og middag. Stedet tilbyr også overnatting.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (47)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 47 anmeldelser

Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Fine lokaler å fin beliggenhet. Men det er det!
Prisene på maten her er direkte rann for hva man får servert. Helt ok kvalitet på enkelte retter men for denne prisen burde det vere bedre også størrelse av måltidet. 170kr for er tørr brødskive men en karbonade som hadde ligget i vannbad eller noe samt et egg litt løk og er salatblad... fy fy fy. Kjedelig og skuffende!
Min far betalte 190kr for reinskav som ble servert i penna cotta dessert skål.... det var nesten barne str på måltidet...

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Toni M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2018

Stoppet her for middag. Nytt og moderne og flott utsikt der man spiser. Jeg gikk for kjøttkake buffen. Det var god mat, eneste minuset var at noe kunne vert litt varmere, ellers har jeg ingenting og klage på. Vi var litt godt utpå ettermiddagen, så det var lite folk og lite kø i buffen.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Lars Martin T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Fjellstua ligger på Haukelifjell og er et yndet stoppested for både bilister og for fjellvandrere. De serverer deilige middagar, rømmegraut med tilbehør og nydelig heimebakst frå steinovn til kaffien. Det var godt med ein tur i badestampen før ein kjapp tur i det kalde fjellvatnet, før maten blei inntatt i den nesten fullsatte kafeen. Hyggelig og travel betjening. Stopp her neste gang du er på disse traktene.

Dato for besøk: august 2018
Takk, gunvoro361
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Ble positivt overrasket over fine lokaler. Og fant fort et ledige bord, desverre måtte vi vaske dette selv! Det var lang kø foran buffeen og den ble enda lengre da det ble tomt for mat før vi fikk forsynt oss. En av oss valgte å stå i køen mens de andre mente vi ville få raskere mat ved å bestille fra kjøkkenet. Så FEIL vi kunne ta! Vel tilbake ved bordet kom vedkommende fra buffeen langt raskere enn måten fra kjøkkenet. Maten fra buffeen var Kald, kjøttkakene var lite smak i (ikke hjemmelaget) og ellers lite spennende.
Vi andre måtte vente over 1 time før maten kom. Og til gjengjeld fikk vi en kjempe overraskelse, posisjonen med reinsdyrgryte var så liten at det var ikke sjans å bli i nærheten av mett! Den ene hamburgeren kom i selskap av 6 små pommes frites biter!!!! Vi fikk ingen form for kompensasjon utenom påfyll av pommes frites og gratis WiFi
Sitter igjen med en følelse av at det eneste positive er at vi blir slankere av å spise her og en mye slankere lommebok!
Forlot stedet med en overbevisning om at vi ALDRI vil stoppe her igjen!

Dato for besøk: august 2018
Takk, elizabethleeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Haukeliseter Fjellstue Café, så også på

Har du vært i Haukeliseter Fjellstue Café? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din