Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Romslig plass, rask servering”

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Rade Bakeri Og Konditori As
Vurdert som nr. 4 av 4 Restauranter i Rygge
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. august 2021 via mobile enheter

Lett tilgjengelig, romslig plass inne og ute. Bredt tilbud av bakevarer og påsmurte rundstykker, baguetter mm. Rask servering av vennlig voksne ansatte.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 408kjellr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Skulle kjøpe 2 horn.
Den ansatte står og tar ut og tømmer søppelsekker fra kassaområdet.
Går deretter direkte i disken og henter maten til oss, riktig nok med klype men likevel.
Bordene ryddes, men sprayes ikke.
Åpenbart at lørdagshjelp har manglende kunnskap og opplæring.
Står over lunsj her for ettertiden.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, eNron09
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

Gode smørbrød, deilige kaker, fullt hus og hyggelig betjening, men.......
Dette er ikke en restaurant slik jeg forbinder ordet restaurant, og da må priser ned......

Dato for besøk: juni 2018
Takk, SveBra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. november 2015

Mange gode bakervarer, og mange gode smørbrød, men prisen avskrekker nok noen for så enkel mat. Tripadvisor bommer for øvrig litt med beliggenheten, Råde bakeri ligger i Råde, ikke i Rygge.

Dato for besøk: mars 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ken u
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Rade Bakeri Og Konditori As, så også på

Har du vært i Rade Bakeri Og Konditori As? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.