Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Norges beste pizza”
Anmeldelse av Bajazzo

Bajazzo
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Rygge
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

For meg det er Norges beste pizza . Nå jeg komme flere gange til Moss fra Gjøvik og jeg må spisse pizza fra Bajazzo helt fantastisk

Dato for besøk: november 2018
Takk, X4659GOalexanderb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bajazzo1, Eier på Bajazzo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018

Så hyygelig å høre ;-) Vi har nå registrert oss og kan følge og dele mer her inne . Gleder oss til å få besøk av deg igjen .
Tommy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 20 anmeldelser

Anmeldt 27. mars 2018 via mobile enheter

Litt overprisa i forhold til kvalitet på maten. To ganger har vi bestilt burgere herifra som vi rett og slett ikke har klart å spise opp. Pizzaen er veldig god om den blir stekt bra nok, noe man å opplever innimellom at den ikke er. Synd, for her fikk man alltid så utrolig god mat før. Opplever gjerne at det er dårlig i helgene, kanskje dem har litt for mye å gjøre da, ikke vet jeg. Men blitt mindre bestillinger der fra oss siste åra. Håper virkelig kvaliteten tar seg opp igjen,savner en ordentlig god bajazzo pizza.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, KristineLAa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2018 via mobile enheter

Bajazzo hadde flere vegetar muligheter enn det jeg trodde. Absolutt verdt et eller flere besøk!
Positivt : Bestilte vegetarburger. Saftig og god burger med pommes fritt. God service og hyggelig betjening :)
Negativt: for mye salat i burgeren og litt stiv pris for en burger/pommes fritt. Anse det mer som restaurantpris.

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, g0mij
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2018 via mobile enheter

God gatemat, særlig hamburgere. Lokalene er trivelige. Bra standard på toalettet. Hyggelig personale.

Dato for besøk: november 2017
Takk, 977bented
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2017 via mobile enheter

Hyggelig betjening og God pizza. Fantastisk bonusordning, hvor du kan tjene deg opp poeng å få forskjellige tilbud etter du har handlet.

Dato for besøk: november 2017
Takk, SiljeH292
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bajazzo, så også på

Har du vært i Bajazzo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din