“Familierestaurant med Pizza og burgere”
Anmeldelse av Bajazzo

Bajazzo
Vurdert som nr. 3 av 10 Restauranter i Rygge
Anmeldt 11. august 2020

Vi endte opp med å spise her to ganger i løpet av ferien. De tilbyr også take away.

Betjeningen var hyggelige.

Maten var god, ungene likte den bedre enn oss voksne, karakteren reflekterer et snitt av våre vurderinger:

Minsten: klar femmer.
Jentungen: firer
Eldste gutt: femmer
Mor: toer
Far: tre
Vi spiste, pizza, nachos og wrap.

1  Takk, Jorgen6874

Anmeldt 8. juni 2020 via mobile enheter

Pizzaen var god, veldig bra utvalg. Men når pizzaen var spist opp og pizzabrettet kom til syne, var vi glad vi ikke så det først. Ikke vært vasket på VELDIG lenge. Ikke bra, spesielt ikke disse corona tider.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, getezett
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Etter vi hadde hørt mye positivt om stedet og maten ville vi sjekke det ut.
Lokalene var helt ok ved førsteinntrykket. Vi bestilte oss hver vår hamburger med søtpotet fries og delte chili cheese. Min mann bestilte øl og jeg vann. Noe stiv pris mener jeg for over 600 kr for dette. Maten smakte ganske ok. Dessverre kom ølen etter noe venting pga problemer med tappekran og den smakte som den kom fra bunnen av fatet. Vann kunne vi ta av en dispenser på benken, som gjorde at vannet ikke var særlig friskt eller kaldt.
Toalettet for gjester var låst pga det var i ustand. Fikk låne toalettet til ansatte som var svært møkkete og med en håndvask som ikke fungerte. Måtte inn bak disken for å få vasket hendene. Det ble også observert en ansatt som gikk rett fra toalettet og inn på kjøkkenet uten å vaske seg (mulig han gjorde det senere).
Alt i alt helt ok mat, men et dårlig helhetsinntrykk og spesielt med tanke på hygiene og pris. Ikke veldig fristende å komme tilbake dessverre.

Dato for besøk: august 2019
Takk, elises175
Anmeldt 2. mars 2019 via mobile enheter

Her får du gode hamburgere og pizzaer. Etter en skikkelig oppussing har stedet blitt ganske koselig. Ta med eller kos deg i lokalene

Dato for besøk: mars 2019
Takk, osonder
Anmeldt 21. februar 2019 via mobile enheter

Gode pizzaer til greie priser, men det som gjorde opplevelsen annerledes er betjeningen og personalet. Utrolig hyggelige. Ellers koselig atmosfære.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 86jonasberg
bajazzo1, Eier på Bajazzo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2019

Tusen takk , det er slike tilbakemeldinger vi jobber for hver dag ;-)

Reisende som så på Bajazzo, så også på

Har du vært i Bajazzo? Del dine erfaringer!