Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig burger ”
Anmeldelse av Happy Faces

Happy Faces
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Innbygda
Prisklasse: USD 3 - USD 24
Kjøkken: Sushi, Bar
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Gatekjøkken
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Gatekjøkken
Anmeldt 7. februar 2019 via mobile enheter

Brukeren er alt for kompakt. Og smaker som en karbonade. Også lit lang vente tid.

Men Servicen er bra.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, liljebakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (163)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 163 anmeldelser

Anmeldt 19. mars 2018 via mobile enheter

Jeg har kjøpt sushi her flere vintre, men denne sesongen har jeg begge gangene vært svært skuffet. Det ser ut til at det er de samme som jobber der, så muligens interessen for kvalitet har forsvunnet.
Har bestilt laksemeny to ganger i vinter. Lite fisk, mye ris og majones, seig ekkel tang rundt.
Jeg sa fra sist, og de kunne ikke bry seg mindre. Veldig skuffa. Er mye på Trysil.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, HanneJosef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2017 via mobile enheter

Om du skal ha en saftig og perfekt burger , så er detta plasse ... alt er virkelig godt og det er ikke det samma kjedelige du får på alle andre plasser ... koselig sted og sitte også om man ønsker det ... oljeanalytiker sushien selv , men sies at den er minst like godt .. Nyt..

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, johnmV7661VH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2017 via mobile enheter

Super service, veldig god burger og veldig hyggelig personale. Anbefales etter noen timer i bakken!!

Dato for besøk: januar 2017
1  Takk, tonnygundersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2017 via mobile enheter

Stedet liker sentralt på Turistsenteret rett ved Skipub'n. Serverer både sushi og burgere. Vi spiste burger med bacon som var veldig god! God service og hyggelig betjening.

Dato for besøk: mars 2017
1  Takk, olej_rgenr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Happy Faces, så også på

 

Har du vært i Happy Faces? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din