Brukeren er alt for kompakt. Og smaker som en karbonade. Også lit lang vente tid.
Men Servicen er bra.
Men Servicen er bra.
Jeg har kjøpt sushi her flere vintre, men denne sesongen har jeg begge gangene vært svært skuffet. Det ser ut til at det er de samme som jobber der, så muligens interessen for kvalitet har forsvunnet.
Har bestilt laksemeny to ganger i vinter. Lite fisk, mye ris og majones, seig ekkel tang rundt.
Jeg sa fra sist, og de kunne ikke bry seg mindre. Veldig skuffa. Er mye på Trysil.
Om du skal ha en saftig og perfekt burger , så er detta plasse ... alt er virkelig godt og det er ikke det samma kjedelige du får på alle andre plasser ... koselig sted og sitte også om man ønsker det ... oljeanalytiker sushien selv , men sies at den er minst like godt .. Nyt..
Super service, veldig god burger og veldig hyggelig personale. Anbefales etter noen timer i bakken!!
Stedet liker sentralt på Turistsenteret rett ved Skipub'n. Serverer både sushi og burgere. Vi spiste burger med bacon som var veldig god! God service og hyggelig betjening.