Kjempeartig rafting

Moro med rafting 🙌🏼

Anmeldt 24. juli 2020
629maritj

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Fikk god instruksjon av guider som virket å ha det moro på jobb. God stemning, men hele tiden med sikkerhet i hovedfokus. Ca 2 timer rafting nedover elva nord for trysil, nok til å gi litt sommerfugler i magen, men ikke "skummelt" så lenge man er glad i vann. Fikk også muligheten til å flyte ned deler av elva og prøve å svømme til land, supert adrenalinkick! Husk gode VARME klær til etter rafting og ull superundertøy under våtdrakten.

Takk, Linemoseby
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi var fire personer som var på rafting. God instruksjon og veldig hyggelige instruktører! Vi måtte kjøre en time til der vi skulle starte rafting med båtene, og hadde med oss alt av utstyr og skiftet ute i skogen.
Vi fikk god sikkerhetsinformasjon både på land og i vann. Vi følte oss godt ivaretatt. Morsomme strøk, og ingen ting som virket for farlig eller skummelt.
Vi fikk anledningen til å hoppe ut i elva og flyte nedover til et rolig strøk hvor vi ble tatt inn, ca. 200 m, dette var en kul opplevelse!
Videre fikk vi prøvd mye morsomt takket være vår guide, Erik!
Alt var supert!
Maten når vi var ferdig var god, men kald.

Takk, 629maritj
Anmeldt 22. juli 2020

Utmerket for hele familien (barn 10 og 13 år) - veldig hyggelige, flinke, engasjerende og ivaretakende guider som gjorde denne opplevelsen helt super! Anbefales!!

Takk, 472reidune
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Mor med 3 barn 9,12 og 14 år. Det var en morsom opplevelse - for store og "små" med "snille" stryk, bølgesurfing, bading, hopping fra bro. Guidene var veldig blide, flinke og hyggelige - og ga god info og opplæring. Takk for en veldig fin tur, Trysilguide Emilie som passet godt på oss! Neste gang blir det heldags rafting på oss.

Takk, 248thereser
Anmeldt 10. juli 2020

Familierafting med Robin som guide var en populær opplevelse for hele familien. Guttungen på 7 var i ekstase både i strykene og da han hoppet fra brua på 4 meter. Jenta på 10 syntes det morsomste var når hun satt foran under surfingen når bølgene skyldte over henne og fylte båten med vann. Eldstesønnen på 15 syntes det beste var surfingen og når faren falt ut av båten.

Takk, HKoss