Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tålmodighetsprøve og tørt kjøtt ”
Anmeldelse av Bøe`s Brasserie & Bar

Bøe`s Brasserie & Bar
Vurdert som nr. 3 av 12 Restauranter i Innbygda
Prisklasse: USD 11 - USD 45
Kjøkken: Pizza
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Tok veldig lang tid å få mat og regning.
Bestilte indrefilet og entrecôte - tørr og ihjelstekt.

Mulig at pizza er bedre

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 937nelles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (76)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 76 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020

Noen ganger kan det være veldig gøtt mat her, noen ganger grei, og veldig ofte dårlig. Det er som å spille lotto. Pizzan har som regel samme kvalitet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, larsks202020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020 via mobile enheter

God mat, hyggelig atmosfære og god service. Et fint sted å ta med familien etter en dag i bakken. God burger, god pizza og nydelig svinesnitzel.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, olechrister2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2019

Vi fikk veldig god mat i flotte omgivelser, og servicen var upåklagelig. Kommer gjerne igjen ved neste besøk i Trysil.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, PekkaBHansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Vi var her forrige lørdag for å spise pizza etter en dag i bakken. Vi fikk rask og god service og pizzaen var nydelig. Beste restaurant- pizzaen jeg har smakt på mange år. Koselig sted som anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, frodei188
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bøe`s Brasserie & Bar, så også på

 

Har du vært i Bøe`s Brasserie & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din