Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget god mat”
Anmeldelse av Bøe`s Brasserie & Bar

Bøe`s Brasserie & Bar
Vurdert som nr. 2 av 12 Restauranter i Innbygda
Prisklasse: USD 12 - USD 48
Kjøkken: Pizza
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. september 2020

Spist her to dager på rad nå. Dette stedet leverer varene..
Liten men god meny . Trivelig servitør. Stedet anbefales

etagris

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Etagris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (78)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 78 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Tok veldig lang tid å få mat og regning.
Bestilte indrefilet og entrecôte - tørr og ihjelstekt.

Mulig at pizza er bedre

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 937nelles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Noen ganger kan det være veldig gøtt mat her, noen ganger grei, og veldig ofte dårlig. Det er som å spille lotto. Pizzan har som regel samme kvalitet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, larsks202020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020 via mobile enheter

God mat, hyggelig atmosfære og god service. Et fint sted å ta med familien etter en dag i bakken. God burger, god pizza og nydelig svinesnitzel.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, olechrister2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2019

Vi fikk veldig god mat i flotte omgivelser, og servicen var upåklagelig. Kommer gjerne igjen ved neste besøk i Trysil.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Fredrik J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bøe`s Brasserie & Bar, så også på

 

Har du vært i Bøe`s Brasserie & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din