Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (21)
Filtrer anmeldelser
21 resultater
Vurdering fra reisende
12
7
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12
7
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 21 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Her er det god plass, fin lekeplass, flott strand og god stemning. Sanitæranleggene er rene og delikate. De ansatte er meget hyggelige og hjelpsomme. Vi var her 6 dager med campingvogn i juli 2020. Vi skal definitivt tilbake :-)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, J2681JLmonicab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Familie på fire i campingvogn, la oss helt nede ved stranden. Ingenting å utsette på campingplassen, rent sanitæranlegg med gratis dusj. Flott strand med vanntrampoliner og utleige av kano. Hyggelig betjening og ingen fast tid for utsjekk fikk vi beskjed om, bare til å bli så lenge en vil.
Har så langt ikke sett noe til sjøormen, men vi kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, irenedsan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Vi stoppet for en overnatting på vei gjennom landet. Flott plass. Stille og rolig, fin badestrand, god mottakelse, rent og velholdt sanitæranlegg. Det var en positiv overraskelse at det var gratis å dusje. Lekeplassen var litt utdatert, men den fungerte. Sjekket ikke kjøkkenfasilitetene.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Irenenm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

Ikkje av nymotens fasiliteter, renholdet på toalettene/badene kunne nok vært bedre, men campingplassen fungerer heilt greit for overnatting i telt. Ok priser. Vi koser oss hver gang vi er her. Fine turområder i området.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 578bentem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2016

Når du camper på en campingplass er det ofte du som må ta initiativet til å finne på noe. Vi er glade i å gå turer, både på veg og sti. I Seljord har du rikelige muligheter, med utgangspunkt i campen. Både til fjelltopper, og mange ikke fult så utfordrende muligheter. En tur til Seljord kirke, med Landstad monumentet og Sterke-Nils steinen kan være langt nok, for noen.. Mens mange legger nok veien til en hyggelig kaffistopp i Seljord sentrum.

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, knutst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser