Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Fra vi ringte for å høre om det var ledig plass, og igjennom hele oppholdet har vi blitt møtt av fantastiske ansatte! Det er så hyggelige folk her. Vi har reist rundt på camping med vogn i 5 år. Fra Nordkapp til Lindesnes, Sverige , Danmark og Tyskland, dette er den mest ålreite plassen vi har vært på. Det er rent og vellholdt. Det er enkle plasser så for oss med stor vogn er det veldig lett å parkere. Rolige omgivelser. Fantastisk badeplass rett nedenfor campingplassen, kort avstand til dagligvare og Seljord tårnet. Det er utleie av flytevester, båter av alle slag og SUP brett. Det er i tillegg noe spennende over å se rett ut i fjorden der Selma skal høre til. Alt i alt er dette den campingplassen jeg tenker at «hit kan jeg gjerne reise igjen».

Dato for oppholdet: juli 2021
1  Takk, violav632
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Koselig campingplass med strand og badeaktiviteter, samt lekeplass for små og større barn. Rolige omgivelser, men sentralt. Sjøormtårnet ligger like ved.

Store områder med lett atkomst for parkering med bobil og campingvogn, dog litt trangt foran resepsjon.

Dato for oppholdet: juni 2021
1  Takk, JoakimT37
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Vi planla å være her noen få dager, men utsatte feiren to ganger da vi trivdes så godt. Veldig flott badestrand, fine plasser, kjempe hyggelig betjening. Sanitær anleggene er av eldre årgang, men fungerer fint og er rene. Vaskemaskinene fungerte godt, og var ofte ledig. Dusjene var godt med varmt vann og godt trykk. Vi kommer igjen helt klart. Takk for et fint opphold

Romtips: Vi tok drop inn plass, var ikke noe problem
Dato for oppholdet: juli 2021
1  Takk, 340madelenj
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi møtte hyggelig betjening og service fra første stund og valgte oss plass nede ved vannet. Flott plass men siden vannet nylig har trukket seg tilbake så var det mye fukt og mygg der. Dette var ikke campingen sin feil men verdt å tenke på om vannet står høyt (høy snøsmelting). For mindre fukt så ville jeg i etterkant vurdert å heller stå på det andre nivået.

Dette til tross så var vi meget fornøyd med denne plassen. Toaletter/dusjer var rene og pene. Absolutt ingenting å utsette på disse fasilitetene.

Kan anbefales for familie og annet.

Dato for oppholdet: august 2020
2  Takk, Fotoexplore
Anmeldt 2. august 2020

Tre på bobiltur, etter en utfordrende tur i kø langs E13 var det herlig å komme til Seljord Camping. Vi fikk en flott plass nede ved vannet og fant oss godt til rette. Gode sanitærforhold med rene toaletter, dusj, kjøkken/oppvask, vannslange for påfylling av vanntanker, tømming av toalett-tank og spillvann-tank. Fine bademuligheter og turmuligheter, kort vei til butikk. Vi likte oss så godt at vi ble et døgn til.

Romtips: Flott campingplass
Dato for oppholdet: juli 2020