Det tror jeg kokken på Sjøormen Kro vet mye om. I alle fall var mine "doble koteletter" omtrent uspiselige og måtte slites fra hverandre for å forsøke å tygge dem. At en kokk kan levere fra seg noe slikt, vitner kun om at det må være en kokk uten snev av yrkesstolthet. Surkålen var vassen, og et slapt salatblad på siden, imponerte ikke. Her får man middelmådig mat, som rett og slett er overpriset. I tillegg til en dårlig matopplevelse, var det ei særdeles sur og grinete dame bak disken som viste seg fra sin verste side da min kjæreste ba om å få pommes frites som hun hadde bestilt, i stedet for potetene som ble lagt på tallerkenen. Med et surt grin, kastet hun potetene i søpla og slang pommes fritten på vår tallerken. Ikke et "beklager" eller smil eller noe. Bare et tydelig signal om irritasjon over oss som våget å påpeke at vi ikke fikk det vi hadde bestilt.. Vårt inntrykk av Sjøormen Kro ble dessverre en skuffelse, og vi møtte en kro uten sjel, varme og smil. Neste gang forsøker vi gatekjøkkenet på andre siden av veien. Kanskje de leverer bedre? Det skal ikke mye til å slå Sjøormen Kro, ser det ut til. Ironisk går ansatte med t-skjorte som forkynner "Me lagar god mat". Ja vel, så da får dere kanskje begynner å følge dette da? Koteletter og god service har dere i alle fall ikke overbevist med.