Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lang ventetid ”
Anmeldelse av Wassanas Thaimat

Wassanas Thaimat
Vurdert som nr. 4 av 6 Restauranter i Seljord
Kjøkken: Thai
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Var kun 4 fulle bord som ventet på mat da vi ankom, og det tok nesten 1 time før vi fikk maten. Personen som serverte stod også i kassa, og tørka svetten i panna med handa før han fortsatte å servere. Virker som de er altfor lite bemannet, og har lite kundeservice. Virker som om de ikke er vant til å betjene flere enn 2 bord om gangen...

Dato for besøk: august 2020
Takk, 707marith
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 44 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2020

Vi hadde avtalt henting av mat kl16 fordi vi hadde dårlig tid og var på gjennomreise ble dette presisert på telefon ved bestilling. Maten var ikke klar da vi kom for å hente og det var minst 15 min ventetid. Dårlig service.

Dato for besøk: august 2020
Takk, K6495FDninam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Anbefales virkelig, her får du god mat og en god porsjon! Spurte etter ekstra ris, ingen problem:)
Her kommer vi gjerne igjen!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 142ceciliej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

God mat og hyggelig personale. Bestilte kyllingsnadder med bernaissaus. Kjøkkenet fikset det slik at jeg fikk ris istedenfor pommes frites da jeg spurte on det.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Lavendel98
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Ble servert vårruller som minnet om de man får i frysedisken på dagligvarebutikken.

Den såkalte Thai maten minnet mer om smakløs kinamat. Lite grønnsaker, smakte stort sett bare salt. Ble veldig urolig i mange og uvel av maten.

Her bør Hellstrøm inn å rydde opp...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 841stiann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Wassanas Thaimat, så også på

 

Har du vært i Wassanas Thaimat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din