“Veldig bra mat”
Anmeldelse av Bekkestua Sushi & Wok

Bekkestua Sushi & Wok
Vurdert som nr. 3 av 11 Restauranter i Bekkestua
Beskrivelse: Bekkestua Sushi & Wok tilbyr fersk håndlaget sushi og autentiske asiatiske varmretter fra østen. Her er det fokus på de beste råvarene og store smaksopplevelser.
Anmeldt 1. august 2022

Hyggelige ansatte og nydelig sushi. Skal bestille i dag og tenkte de fortjente en anmeldelse siden det var så bra sist.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, carll319

Anmeldt 17. juni 2020

Jeg har spist sushi fra bekkestua sushi og wok en stund nå, og de lager det beste sushi jeg har smakt. Jeg har vært flere plasser i Norge og har konkludert at Bekkestua sushi og wok har det beste sushi. Ikke bare har de god mat men de har og fantastiske folk. Har hatt flere samtaler med de som jobber der og lært mye.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Prevasist
Anmeldt 11. april 2020 via mobile enheter

En gedigen skuffelse. Tempura makien var seig, scampien var tørr og avokadoen var myk. Dette var åpenbart ikke fersk sushi. Den innbakte kyllingen var helt kald. Her handler vi aldri igjen!

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, Nina H
Anmeldt 29. mars 2020 via mobile enheter

Søndagskvelden ble en gedigen skuffelse. Bestilte diverse sushibiter for take-away via nettmeny. Rask hentetid er normalt et pluss. Men, da vi kom hjem viste det seg at sushibitene åpenbart hadde blitt tilberedt flere timer i forveien og lagt i kjøleskap. Folk som bestiller mat fra spesialiserte sushisteder, forventer fersk sushi! Forstår ikke at man ønsker å ødelegge ryktet sitt ved å legge kvaliteten på linje med ferdigbrettene man får kjøpt i dagligvarebutikkene? I tillegg til seig ris og «tørr» fisk, var bitene svært variable i størrelse og fasthet i dag. Crispy duck maki var imidlertid OK, men også denne har smakt ferskere før.

Synd, for dette stedet har levert mange gode smaksopplevelser tidligere. Dessverre tar det nok tid før dere får tilliten vår igjen. I så fall kommer vi tilbake litt utpå en godt besøkt fredagskveld når de ferdig tilberedte sushibrettene fra ettermiddagsskiftet er solgt ut...

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, Christiane_Norway
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Prøvde min nye nabolags sushi som jeg har hørt mye godt om. Fin bestilling på nett, raskt klar, men maten levde ikke helt opp til forventningene slik at det ble en svak 4er idag. Hovedgrunnen var at i den store sushi meny nr 3 var en gammel seig tempura maki reke som ikke skulle vært servert. Resten av nigiri var god. Min kone hadde pad thai, som hun likte, men som vi oppfattet som en annen smak en pad thai. Konkurrenten Fresh Sushi på Haslum er pt hakket vassere på kvalitet på mat, men krysset fingrene for at Bekkestua Sushi & Wok hever standard med friskere råvarer.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, hfsremix

Reisende som så på Bekkestua Sushi & Wok, så også på

Har du vært i Bekkestua Sushi & Wok? Del dine erfaringer!