Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk gode bakevarer, og godt lunt miljø!”
Anmeldelse av W.B. Samson - Bekkestua

W.B. Samson - Bekkestua
Vurdert som nr. 2 av 2 Bakeri i Bekkestua
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020

I Bekkestua sentrum finner man den ypperlige og hyggelige W.B. Samson bakeri og kafe! To etasjer med lun, trivelig og koselig miljø for ro og hygge, peis er det også. Serverer et bredt spekter av nydelige ferske bakervarer med ditto. Nytraktet duftende aromakaffe, te og annet smakelig etter behov. Ligger i et eldre picturesk hus, og i nærheten av parkering. Hyggelig og rask betjening, rent og pent. Passer til mange anledninger. Anbefales! d:o)

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 7 anmeldelser

Anmeldt 18. desember 2019 via mobile enheter

Perfekt sted for uformelt vennetreff. God atmosfære, og vennlig personale. Pizzaen var kjempegod. De bør nok revurdere hvordan de vil servere kaffen sin, espressoen og americanoen var noe fryktelig skvip. Selv med dobbelt styrke var det fortsatt noen sørgelige greier. Flott med mineralvann på flaske og ikke fra dispenser.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Therese B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2019 via mobile enheter

Helt fantastisk italiensk pizza, og nydelig antipasti. Anbefales på det sterkeste!
Prisnivået var også overraskende bra

Dato for besøk: november 2019
Takk, jannicheh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig lokaler. Nydelig pizza, godt utvalg av bakervarer. Hyggelig personale men man bør kanskje ta en felles opplæring i hvordan lage kaffe dvs cappuccino og latte. Disse varierer litt for nye både på smak og ikke minst på varme. Vært her mange ganger og det er fremdels på det ujevne sjelden bra faktisk. Litt dumt og utrolig enkelt å gjøre noe med/forbedre dette.

Dato for besøk: juli 2019
3  Takk, AgneteL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2019

Vi gikk der etter tidligere å ha sett menyen som er forholdsvis rikholdig av pizzavarianter.
Bakervarene er en klasse for seg forøvrig..... bare løp og kjøp

Vi bestilte en antipasti i liten utgave- smart- for selv til 2 var den stor. Så skjer altså at de ikke planlegger helt flyten med at forrett vil vi ha tid til før pizza kommer -så vi var ca 6o-70% igjennom da pizzaene dukket opp. Litt uproft kanskje...
Pizzaene smakte perfekt; en picante og en parma med mye skinke. Picante var fin, men jeg droppet de skårne chiliene( hadde nok foretrukket dem finhakket og spredd over det hele).
Hyggelig betjening og god mat( og rødvin:Valpolicella classico)., men uheldig med flyten av forrett hhv. hovedrett.

Dog; vi kommer nok tilbake, men da har vi lært.
Først bestiller vi antipasti og drikke. Deretter etter en liten stund bestilles pizza... Da får vi tid til alt.!!!

Dato for besøk: mars 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, guideOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på W.B. Samson - Bekkestua, så også på

 

Har du vært i W.B. Samson - Bekkestua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din