Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En dårlig opplevelse”
Anmeldelse av Villa Bekk

Villa Bekk
Vurdert som nr. 1 av 10 Restauranter i Bekkestua
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. oktober 2020 via mobile enheter

Kort fortalt. Tortellinien inneholdt flott kjøtt. Pasta var overkokt. Blandingen spinat og ricotta var nok laget ferdig på forhånd og var kjølig i kjernen. Ikke bra. Jeg bestilte vongole, men fikk først levert carbonara...... Ikke bra det heller. Vongolen kom etterhvert men bar preg av hastverk. Ingen smak, det som normalt er en deilig kraft i bunnen smakte vann, ingen bladpersille. Selv ikke mye parmesan kunne løfte retten. Villa Bekk satser på kvalitet. Det kom ikke fram i kveld. Frister ikke til gjenbesøk. Vi lager dette bedre hjemme.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, KnutM118
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (34)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 34 anmeldelser

Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, vi spiste 3 retters agnello og tortellini. Gode smaker på begge menyene.
Koselige lokaler , vi kommer gjerne tilbake .

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, Bjengh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Vi var en større gjeng som kom helt uanmeldt, men servitørene sørget på en effektiv måte for at vi ble innlosjert.
Selv gikk jeg for saltimbocca, og den var helt på det gjevne.
Desserten - sjokolademousse- var derimot helt nydelig. 3/5 stjerner er i strengeste laget her - skulle gjerne sagt 4/6 :)

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 161niklasj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Helt tilfeldig kom vi over denne restauranten. Og hit kommer vi garantert tilbake. Min mann nøt en kjempegod pizza og jeg tidenes beste pastarett med nydelig og leskende tjekkisk øl. De ansatte var smilende og imøtekommende og ytte topp service. Lokalet var koselig og hadde også uteservering.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Synnøve B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

veldig bra meny, kunde ønsket dere hadde mer vin fra nye verden. Kjempe bra priser, derfor eg gjerne kommer tilbake. Frida må dere holde hardt i, hun er helt fantastisk!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Shanestoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villa Bekk, så også på

 

Har du vært i Villa Bekk? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din