Først vil jeg si at restauranten hadde et veldig koselig miljø og atmosfære. Flott design og Stilig interiør.
Vi fikk et hyggelig tomanns bord og skulle bestille mat.
Jeg ønsket meg egentlig pasta bolognese som
Var på barnemenyen, og spurte om jeg kunne få bestille denne retten, og betale for voksen meny, men etter servitøren hadde forhørt seg med kjøkkenet, lot seg ikke gjøre. Syntes ikke det var veldig god kundeservice men jeg valgte så å bestille
En Spagetthi Alle Vongole og min kollega en Tortelloni con Manzo.
Maten tok ca. 20 min, som er helt ok tid, men min rett var for det første helt smakløs. pastaen var al dente men den smakte kun paste med råchilly. Det var også noe skrelt paprika blandet inn i pastaen. Jeg tok hjerteskjellene og plukket de ut og inn k pastaen. Det var 25 skjell men av de var det kun 12 som hadde skjell i seg. Resten var bare litt fyll. Når dette kom inn i pastaen, var det veldig lite smak og jeg valgte og ikke spise maten da set var såpass smakløst.
Jeg føler at enn pastarett til 270 bør ha høyere kvalitet når det kommer til smaksopplevelse
Jeg smakte på en av tortelloniene til min kollega og de smakte veldig godt. Så det skal de ha for.
Jeg klagde på retten, og hun første jeg klagde til brukte mer tid på å forsvare at de fleste likte den retten. Men så kom det en servitør til litt senere for å rydde av og spørre om
Vi ønsker noe mer og om maten smakte . Jeg sa at jeg ikke var noe fornøyd med min rett. Hun tok det til kjøkkenet.
Min kollega bestilte samtidig en Kaffe latte. Den var også god og flott.
Da regningen kom slo de av kaffen men min mat som jeg ikke hadde spist og klaget på måtte jeg betale full pris på.
Det syntes jeg ikke er å yte god service for gjestene. Jeg spiste ikke maten. Sa ifra jeg ikke ønsket den, og fikk ikke i tide tilbud om en ny rett.
Det var all over en flott Resturant som sikkert har mange gode retter, men for meg som ikke ble verken mett eller hadde en god opplevelse av pastaen, ble det et stort minus . Derfor vil jeg si at jeg håper dere til neste gang forbedret kundesevicen, i forbindelse med når kundene sier ifra.
Jeg kommer nok tilbake, for å gi dere en by sjanse. Lykke til 🙏
Samtidig