“Kan varmt anbefales!”
Anmeldelse av Hola Tapas! - STENGT

Hola Tapas!
Beskrivelse: Tapasbar med digg spansk mat på Bekkestua i Bærum utenfor Oslo. Vi leverer tapas som catering i Oslo, Asker og Bærum
Anmeldt 30. juni 2023 via mobile enheter

Har sett de åpnet, men drøyd med å besøke dem. Skjønner nå at det var «en liten tabbe». Hola Tapas serverte utrolig god mat, det var hyggelig betjening og generelt en overraskende god opplevelse! Kan varmt anbefales.

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, BKAOslo

Anmeldt 24. mars 2023 via mobile enheter

After work tapas! Utmerket og raust med mat, god service og fine priser. Thomas fyller alle roller på beste måte! Alene!! Vi kommer helt sikkert tilbake!

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Roving40810854784
Anmeldt 26. januar 2023

Her var det bra! En liten og hyggelig restaurant på Bekkestua med et stort utvalg av meget gode tapas. Rask og vennlig betjening sørget for at alle i familien koste seg. Store som små!

Dato for besøk: november 2022
Takk, Asle1947
Anmeldt 31. mai 2022 via mobile enheter

Catering til 20+ pers til barnedåp.

Tapasen ble levert til avtalt tid, og smakte utrolig godt. Flere av gjester etterspurte leverandør av maten! Tapasen ble levert på fat, så var bare å sette på bordet. God service og mat, anbefales!

Dato for besøk: mai 2022
Takk, jeanetto2018
Anmeldt 18. mai 2022 via mobile enheter

Meget god service. Nydelig mat. Kan virkelig anbefales. Hit kommer jeg helt klart tilbake. Mye mat for pengene. Her er de opptatt av å gi gjestene en god opplevelse

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 83vibekeh