Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God Pizza”
Anmeldelse av Pizzanini Bekkestua

Pizzanini Bekkestua
Vurdert som nr. 4 av 11 Restauranter i Bekkestua
Kjøkken: Pizza
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Skuffer ikke. God pizza, servert raskt, og smakte veldig godt. 7 sultne karer ble gode og mette, og alle var fornøyde!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, OdBjB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 21 anmeldelser

Anmeldt 29. oktober 2018

Jeg tok en stor nr. 14 Siciliana (med pepperoni, biff, løk, paprika, ananas, jalapeño, mozzarella/norvegia, men uten jalapenosen da jeg ikke ønsket den sterk). Helt okei pizza, som fyller magen, og pepperonien var veldig bra (veldig bra smak, krydder og tykkelse).

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, gungfu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. april 2018

God amerikansk pizza til en rimelig penge. Hyggelig og serviceorientert personale.
Denne anbefales!!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, T0mmy1989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. november 2016

Restauranten ligger rett ved Bekkestua sentrum, i et pent rødt trehus med innbydende inngang, og uteservering på bedre dager. Det oser deilig matduft når man trår inn i det hyggelig varme lokalet + siderom. Levende lys på de rødstripete dukene, og en meget gjestfri- og dyktig betjening, godt miljø- og atmosfære. De serverer også annen mat, men jeg var her for en saftig ost- og skinke pizza, anbefalt av venner. Jeg ble ikke skuffet. Herligheten kom nybakt- og stekt rett på mitt bord med fortsatt boblende ost. Ferskere kan man ikke få dette vidundret av et måltid som kom til Norge i 70-årene. Masse saftig fyll og tynn crisp bunn, og meget velsmakende. Ga mye god ettersmak- og gode minner. Anbefales! d:o)

Dato for besøk: november 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. september 2016 via mobile enheter

Vi har spist her i mange år, hatt mange pizza'er hjem! Hver søndag i mange år sammen med tenåringsbarn, nå tar vi med gamle foreldre og spiser søndager. Alltid topp service, og den beste pizza vi vet om!

Dato for besøk: september 2016
Takk, 190479Abc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pizzanini Bekkestua, så også på

 

Har du vært i Pizzanini Bekkestua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.