“Nydelig mat og service😊”
Anmeldelse av Aroma Bekkestua

Aroma Bekkestua
Vurdert som nr. 1 av 22 Restauranter i Bekkestua
Kjøkken: Indisk
Anmeldt 9. mai 2024 via mobile enheter

Nydelig mat og service😊 vi var familie på tre som koste oss maks. Anbefales på det varmeste. Veldig hyggelig betjening og fin atmosfære.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Travel45749940688

Anmeldt 5. desember 2023 via mobile enheter

Var nok en gang og spiste på Aroma på Bekkestua (hvorfor står det på TripAdvisor at restauranten ligger i Sandvika?). Maten var like god som før. Nanbrødene er ikke som de store boblete uformelige brødene man får fra tandooriovn, men litt mere strømlinjeformet og mikroovnpreget.
Men hovedretten leverte. Vi fikk ikke de gode, mageregulerende frøene sammen med regningen. Et lite minus. Og servicen? Den er grei og liketil. Ikke noe mere. De gjør akkurat det de må. Som i en tilmålt mengde. Litt skuffet over det. Tidligere syns jeg sjefen sjøl ga veldig god og personlig service. Nå syns jeg de alle gir litt lunken service, uten det lille ekstra. Som om de er trøtte av dage. Synd. For det er det lille ekstra som gjør at man vil tilbake. Men funker vel til formålet. En grei nabolahsresturant med mange stamgjester.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Haliroe
Anmeldt 18. september 2023 via mobile enheter

God indisk mat i hyggelige omgivelser! Beste nanbrød. Oppmerksomme og hyggelige servitører. Mye mennesker, og greit å ha med barn.

Dato for besøk: september 2023
1  Takk, Line A
Anmeldt 1. juli 2023 via mobile enheter

Det er supert å ha en så god indisk restaurant på Bekkestua. Vi har kommet hit i mange år, og vi har aldri blitt skuffet. Både mat og service er tipp topp!

Dato for besøk: mars 2023
Takk, BKAOslo
Anmeldt 17. februar 2023 via mobile enheter

Veldig koselig lokal indisk restaurant med god mat, service og stemning. Topp å besøke, perfekt take away.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, KEFlagstad

Reisende som så på Aroma Bekkestua, så også på

Sandvika, Bærum

Har du vært i Aroma Bekkestua? Del dine erfaringer!