“Litt veikro aktig, men god mat”
Anmeldelse av Senjastua AS

Senjastua AS
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Silsand
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 16. november 2019

Blide servitører og bra service. Har prøvd alle rettene av fisk, og alle var fra god til svært god. En smule veikro aktig interiør, men god mat. Særlig rettene av fisk. Anbefaler grillet tørrfisk og bokna fisk. Nydelig.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Roar I

Anmeldt 8. mai 2019

Bankers når det gjelder tradisjonsmat. Min favoritt er torsketunger og boknafisk! Blir aldri feil siden den er like god alltid. Hyggelig betjening og god atmosfære. Det eneste minuset er at det ikke er åpent i helgene..

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Geir M
Anmeldt 3. mai 2019

Var innom Senjastua kun for å ta en pils. Kom inn i et klassisk veikrolokale: stort, og i dette tilfellet: relativt tomt. Jeg drikker glutenfritt. Det fantes ikke, verken som øl eller cider. Den hyggelige dama bak disken kunne fortelle at det gikk ikke noe av det. Jeg tenker at å ta inn et par bokser pr halvår neppe får Senjastua konkurs. Jeg prøvde til slutt det lokale Senjaølet, type lys. Kjempegodt, og kjempemektig. 108 kroner for 0,33. Satt ved vinduet, som har utsikt rett på parkeringsplassen til stedet. Tross hyggelig betjening var nok ikke dette et sted jeg går tilbake til, på grunn av at de ikke hadde glutenfritt alternativ i drikke, foruten vin.

Dato for besøk: april 2019
Takk, siri13
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Spiser alltid her når vi besøker fjellene på Senja. De serverer svært gode norsk tradisjonsmat med en liten vri. Er nok best absolutt best på fiskemiddag. Favorittene er grillet tørrfisk og boknafisk. Kjøttrettene er OK, men har sett det like bra hos andre restauranter.

Servering med bordene. Trivelig betjening.
Anbefales !

Takk, Tengs
Anmeldt 5. august 2018

Var her og skulle spise middag sammen med familie .
Maten vi bestilte var Salt kjøtt og ertesuppe og boknafisk.
Potetene på begge rettene var rett og slett uspiselig.
Boknafisken var god , men de som fikk Salt kjøtt var ikke fornøyd , smakte lite.
God service.

Takk, Irene J

Reisende som så på Senjastua AS, så også på

Har du vært i Senjastua AS? Del dine erfaringer!