Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat som alltid. ”
Anmeldelse av Hadeland Gjestegård

Hadeland Gjestegård
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Jaren
Prisklasse: USD 45 - USD 255
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Var innom for lunch, og som vanlig var det godt besøk og litt kø til kassa. Men pytt pytt, det er slltid ferdke og nysmurte rundstykker og smørbrød i disken. De er gode og det er godt med pålegg, så en blir mett.

Litt trekk denne gangen for kaffen som var stram...

Godt sted å stoppe på vegen uansett.

Dato for besøk: september 2018
Takk, danerikd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 23 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2018

Hyggelig betjening og god mat . Veldig positivt med pensjonist porsjoner , de var litt mindre , men mye mat allikevel . Dessuten var valgfri dessert og kaffe med i prisen . Kan godt stoppe her flere ganger .

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, olga094
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mai 2018 via mobile enheter

Jeg ble veldig positivt overrasket over dette spisestedet. Ikke bare hadde de flere vegetaralternativer, noe som ikke akkurat er en selvfølge på en veikro, men vegetarburgeren smakte i tillegg godt. Dette er ikke plassen for en kulinarisk opplevelse, men maten var langt bedre enn det som ofte er tilfelle på denne typen plasser. I tillegg var det kort ventetid på å få maten.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 981_sas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2018 via mobile enheter

På vei hjem fra skitrening på Lygna stoppet Lørenskog skiklubb her for en felles middag. Knapt rakk vi å komme inn før en blid vert bar inn rettene. Selv hadde jeg en stor burgertallerken, som smakte helt greit.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, hohygen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. februar 2018 via mobile enheter

Var innom for en sen lunch etter jobb på veg nordover. Maten er som en kan forvente, en del mat som holdes varm i vannbad.

Bestilte kjøttkaker, og det var både godt og rikelig med mat, selv om presentasjonen er litt traurig. Ble mett, og det var fornuftig priset. Alt i alt et helt ok måltid med avstemt forventning til en veikro.

Dato for besøk: september 2017
Takk, danerikd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hadeland Gjestegård, så også på

 

Har du vært i Hadeland Gjestegård? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.