Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke verdt pengene”
Anmeldelse av Hadeland Gjestegård

Hadeland Gjestegård
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Jaren
Prisklasse: USD 45 - USD 255
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Jeg valgte kveite da hele familien skulle ha middag på tur hjem fra julefeiring.
Det var mislykka; smakløs frossenfisk der ingenting hadde noe smak. Alt bar preg av ferdigmat/halvfabrikat. Det beste ved måltidet var agurksalaten for den var syrlig og god.

De ansatte bør få smake på maten så hadde de kanskje sett en del forbedringsmomenter.

Vi blir ikke å dra innom her igjen, anbefaler deg å styre unna.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, BFredheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 23 anmeldelser

Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

På vei hjem fra juleferie, måtte vi ha oss middag. Vi stoppet på Hadeland gjestegård for første, og siste, gang. De beskriver maten som 'hjemmelaget ' men det var ganske langt fra det. Vasne poteter, sandefjordsmør helt uten smak og kveite uten smak. Agurksalaten var god da. Minstejenta ville ha pannekake, men den var også fabrikklaget. Skuffende og ikke billig.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Ingebjørg K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Var innom for lunch, og som vanlig var det godt besøk og litt kø til kassa. Men pytt pytt, det er slltid ferdke og nysmurte rundstykker og smørbrød i disken. De er gode og det er godt med pålegg, så en blir mett.

Litt trekk denne gangen for kaffen som var stram...

Godt sted å stoppe på vegen uansett.

Dato for besøk: september 2018
Takk, danerikd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018

Hyggelig betjening og god mat . Veldig positivt med pensjonist porsjoner , de var litt mindre , men mye mat allikevel . Dessuten var valgfri dessert og kaffe med i prisen . Kan godt stoppe her flere ganger .

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, olga094
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mai 2018 via mobile enheter

Jeg ble veldig positivt overrasket over dette spisestedet. Ikke bare hadde de flere vegetaralternativer, noe som ikke akkurat er en selvfølge på en veikro, men vegetarburgeren smakte i tillegg godt. Dette er ikke plassen for en kulinarisk opplevelse, men maten var langt bedre enn det som ofte er tilfelle på denne typen plasser. I tillegg var det kort ventetid på å få maten.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 981_sas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hadeland Gjestegård, så også på

 

Har du vært i Hadeland Gjestegård? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.