“Hadaland Gjestegård. Aldri mere!”
Anmeldelse av Hadeland Gjestegård

Hadeland Gjestegård
Vurdert som nr. 2 av 2 Restauranter i Jaren
Prisklasse: kr 474 - kr 2 689
Anmeldt 9. januar 2024 via mobile enheter

Bestilte biff til 270 kr. Seigere kjøtt har jeg aldri blitt servert noen gang. Ikke visste de hva slags kjøtt det var heller, bare at det var ku…

Stay away

Dato for besøk: januar 2024
Takk, SteinToreS

Anmeldt 20. august 2023 via mobile enheter

Spiste stekt ørret med agurksalat og rømmedressing. Smakte greit, men ørretfileten ble for tørr. God riskrem til dessert.
Positiv betjening og god informasjon om allergener. Rimelig pris for middag med dessert og kaffe, men den tørre ørretfileten trekker ned.

Dato for besøk: august 2023
Takk, trebjo
Anmeldt 31. mai 2022

Greie lokaler. Servicen var imøtekommende nok, verken mer eller mindre enn forventet. Dessverre var maten, hamburger, fylt rødspette og stekt flesk langt under forventet kvalitet. Det stekte flesket var sannsynligvis kokt i altfor mye fett, eventuelt vært frossent. Var som å tygge på lærbelter. Hamburgeren var brent i ytterkantene og nesten kald i midten. Rødspetten og dets tilbehør hadde en ubestemmelig smak og konsistens. Ingen mulighet til å klage, da eneste man får er "Beklager", ingen vilje til å spør hva som er galt og hvorfor man klager.

Anbefaler ALLE å styre unna dette stedet.

Dato for besøk: april 2022
Takk, 190_espen_ll
Anmeldt 28. august 2021

Stedets hjemmelagede mat kommer fra bøtter og spann.
Innehaveren er ikke lydhør for forslag, kritikk og andre henvendelser. Standard veikrokvalitet, dvs noe under middels på smak, kvalitet og pris.

Dato for besøk: november 2020
Takk, mrf364
Anmeldt 14. juni 2021 via mobile enheter

Vi besøkte stedet under koronapandemien, de hevdet å ta koronahensyn, dvs. de ville at vi skulle ta smittehensyn. Selv satte de maten rett ut ved siden av kassa i påvente av at kunden skulle hente den. Da sto gjestenes mat ubeskyttet der hele kassakøen gikk rett forbi. I det minste kunne tallerkenene vært plassert lenger inn på bordet. 20 cm hadde hjulpet godt.
Så fikk jeg maten. Jeg bestillte fylt rødspette. Kald mat er ikke godt. Både fisken og potetene var kalde - i beste fall p…lunka. Da jeg klagde fikk jeg et «beklager». I det minste burde jeg vel bli tilbudt en dessert. 180 kroner for p…lunka mat er lang unna akseptabelt.
Det kan hende jeg besøker stedet igjen, men bare hvis jeg punkterer rett utenfor.

Dato for besøk: mai 2021
2  Takk, 822perv

Reisende som så på Hadeland Gjestegård, så også på

Har du vært i Hadeland Gjestegård? Del dine erfaringer!