PerA231
  • Radissonhotels.com
38.3 km fra Lygnasæter Hotell
Se flere hoteller i Jaren
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Første dag på en ukes bobiltur i Sør-Norge. Første stopp ble Lygnasæter til middag. Utrolig god Biffsnadder med bearnaise pommes frites og salat. Kan trygt anbefales 😄 Hyggelig og blid betjening. Her er det noe for store og små, både par og familier med små.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, 458psj
Anmeldt 25. juni 2020

Dette var vår første overnatting på dette stedet. Har bare stoppet og spist tidligere. . Vi var de eneste hotellgjestene denne natta. Vi måtte etterlyse noen i resepsjonen. De var inne på kafeen og hjalp til. Rommet var bra og rent. Bra med parkeringsplass. Muligheter for lading av El- bil. Veldig bra frokosttilbud i koronatiden. Vi kommer gjerne igjen hit hvor personalet var veldig hyggelige.

Romtips: Fint sted å gå i naturen. Supre skiforhold rett utenfor døra.
Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, trondv829
Anmeldt 3. mai 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat. Store porsjoner og smakfull mat. Har aldri spist bedre biffsnadder noe sted. Bernaise sausen er nydelig, samme med hvitløkssausen og crispy herlig pommes fritt
Hyggelig betjening og maten kommer raskt.
Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: januar 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
Takk, 451monal
Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Var på gjennomreise. Stoppet for å spise middag, maten smakte bra, greie porsjoner, servicen var bra, rask servering, prisen ok, rent og ryddig. Tar gjerne en tur innom en anna gang det passer. Gode parkeringsforhold

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, p_leriks2019
Anmeldt 5. august 2019

Jeg bestilte pølse m/ pommes frites til en voksen og ett barn på Lygnasæter i sted. Må si jeg ble overrasket over at tallerken inneholdt akkurat samme mengde, vil si 1 pølse til hver 😱😱 Jeg forklarte at dette kunne ikke stemme da jeg betalte kr 139 for den ene og kr 89 for den andre, men joda, var riktig det, jeg fikk en høy C der jeg sto og forklarte i klare ordelag hva jeg synes, hvorpå at den voksne fikk 1 pølse til 🤨 Kokken kom ut med denne forklaringen på hvorfor den ene kostet 50 kr mer: Barnemenyer er ett tapsprosjekt så derfor koster den ene tallerken 50 kr mer. Tror de skjønte hva jeg mente om Lygnasæter kro vi dro derifra 😡😡😡😡😡😡 Så takk for oss, neste gang kjører vi pent forbi 🤬

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, Mette S