Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god sushi. Alltid suksess.”
Anmeldelse av Saigon Sushi

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Saigon Sushi
Vurdert som nr. 7 av 10 Restauranter i Mjøndalen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god sushi.
Alltid suksess.
Ser kanskje litt slitent ut, og jeg hadde ikke valgt å sitte det å spise, men Take-away er gull.
Verdt en bestilling.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, joz1979
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 10 anmeldelser

Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

Absolutt innafor. Sushien er fersk, med god fordeling av fisk versus ris. Kjapp tilberedning og gode priser.

Dato for besøk: august 2019
Takk, annelenek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. desember 2017 via mobile enheter

Spist her flere ganger - take away. God sushi og god størrelse på bitene. Greie priser. Kommer stadig tilbake

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Norwea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2017 via mobile enheter

Helt grei mat, men jeg vil anbefale take away. Lokalene er slitne og ikke spesielt hyggelige. Sushien er enkel og helt grei.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Nils Erik J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2017 via mobile enheter

Bestilte sushi og fried rice med kylling. Ikke topp av sushi vi har spist, men helt greit og fisken fersk og god. Fried rice'n var god, kunne kanskje vært litt mer smak i den. Men alt i alt, godt alternativ til de andre i Mjøndalen.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Saus111
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Saigon Sushi, så også på

Mjøndalen, Nedre Eiker
 
Mjøndalen, Nedre Eiker

Har du vært i Saigon Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.