“Veldig godt”

Jasmin Restaurant Mjondalen
Vurdert som nr. 4 av 10 Restauranter i Mjøndalen
Anmeldt 1. august 2021

Store porsjoner, god mat, greie priser og hyggelig betjening gjør at man får lyst til å komme tilbake.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 60maritt

Anmeldt 18. desember 2020

Har reist mye i utlandet,samt forskjellige destinasjoner i Norge. Favoritten er å spise på Asiatiske restauranter.
Jeg fikk fort en overraskelse og ny favoritt da jeg spiste hos Jasmin for første gang. Det er nå flere år siden,men fortsatt favoritt. Den intime resturanten i sentrum av Mjøndalen ligger kort avstand til alt. Som feks lekeplass,parkeringsplasser,tog/ bussforbindelser. Men for de fleste som bor i Mjøndalen, så er det gå avstand. Restauranten drives av ei super hyggelig vertinne som ser gjestene sine. Alltid tid til en prat i mellom servering og rydding. Maten er upåklagelig. Smaker hjemmelaget og ekte. Her kan man bestille alt fra deilig pepperbiff til utsøkte asiatiske retter,som innbakt and for å nevne en.
Har man ikke tid til å sitte der kan man fint ta med seg maten.
Sommer halvåret står døra åpen ut til terrassen,hvor man kan nyte varme dager med noe godt i glasset.
Anbefaler på det varmeste å unne seg middag hos Jasmin. Prisene er heller ikke noe å si på.
Rett og slett topp 10!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Laijor76
Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Tok med datteren min hit for å spise middag en fredag kveld.
Har spist der tidligere og da var det veldig god mat. Desverre kan jeg ikke sindet nå, og barnemenyen var helt latterlig! Det var absolutt ikke noe mat, og kostet veldig mye satt i forhold til innhold. Datteren min var så sulten at hun måtte spise når vi kom hjem! I tillegg så gjør hun ene (som jeg faktisk tror eier stedet) nesten narr av kundene som kommer! Skammelig service og dyre og små porsjoner med mat som ikke er mer enn helt ok. Går ikke hit igjen!

Dato for besøk: januar 2020
5  Takk, joz1979
Anmeldt 20. november 2019

Veldig god mat og super service kan anbefales på det varmeste fin atmosfære virkelig vært et besøk !!!

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, janolafp
Anmeldt 8. november 2019

Vi bestilte hver vår rett men denne gang bestilte jeg norsk rett,en ekte biff som var dyrere enn den jeg fikk .Vedkommende betjening nektet for at jeg hadde bestilt den og befalte meg om å spise det jeg hadde fått.???
Dette er det verste jeg har opplevd på et utested så der kommer vi ikke til å gå mer .Uhørt

Dato for besøk: september 2019
6  Takk, Jonny S

Reisende som så på Jasmin Restaurant Mjondalen, så også på

Mjøndalen, Nedre Eiker

Har du vært i Jasmin Restaurant Mjondalen? Del dine erfaringer!