Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig”
Anmeldelse av Indian Kitchen & Bar

Indian Kitchen & Bar
Vurdert som nr. 3 av 9 Restauranter i Mjøndalen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020

Har spist mye indisk mat, og dette var en ny smaksopplevelse i positiv forstand. Kan virkelig anbefale et besøk hit

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 60maritt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 13 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2020

Knallbra . Det er nok den beste indiske maten jeg har smakt .
Veldig hyggelig betjening og fantastisk mat.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, thomashJ8854MH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Var her med en god venn som også er glad i mat. Vi begge har spist på mange restauranter rundt i Norge. Denne er den beste indiske maten vi har spist. Har vært der å spist 3 ganger. Fantastisk mat alle ganger. Tusen takk.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, knut n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2020

Personale virket sure, Servitören tar ikke hensyn til kunder og heller ikke viser respekt til barn. Maten ellers var god men kjempe dårlig kunde behandling får meg til å ikke reise ditt igjen.

Dato for besøk: april 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, veronicasG3943AQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2020 via mobile enheter

Liten indisk restaurant i Mjøndalen. Knallgod mat! Verdt ventetiden! Kommer definitivt tilbake hit. De har også take-away.

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, HanneW44
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Indian Kitchen & Bar, så også på

Mjøndalen, Nedre Eiker
 
Mjøndalen, Nedre Eiker
Mjøndalen, Nedre Eiker
 

Har du vært i Indian Kitchen & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din