Jeg googla ovrnatting i mærheten av Eidfjord og så på andres anbefalinger, det var veldig mange som var fornøyde med denne plassen så jeg booka hytte i god tid. Driveren av gjestgiveriet tok imot oss på en veldig hyggelig måte, praten gikk løst og vi fikk den gode følelsen med en gang. Rein og fin hytte, nye senger og alt på stell i hytta. Gjestgiveriet som ligger helt ved siden av hyttene har en fin atmosfære og bærer preg av en personlig stil. Koselig, flere oppholdsrom og flere rom å nyte frokost og middag i. Enkelt men funksjonelt og hyggelig. Middag da vi var der var enten pannekaker, kjøttkaker eller ørret. Vi valgte kjøttkaker og ørret, begg smakte veldig bra!
Her kan du slappe helt av, og du kan også ta deg en liten fest med gode venner. Jeg gikk over vegen og gjennom en campingplass for å komme til vannet, det er mye smeltevann fra Hardangervidda som renner ned der så vannet er kaldt men uimotståelig klart og fint. Jeg tok en rask dukkert, og det var godt men tror ikke temperaturen var mer enn 4 - 6 grader. Frokosten var også god, vi sov godt og kjørte fornøyde videre, vi kan absolutt anbefale denne plassen. Ønsker du mer turister, mer restauranter og mer styr så bør du overnatte nede i Eidfjord sentrum, ca.7 km.