Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (110)
Filtrer anmeldelser
110 resultater
Vurdering fra reisende
31
39
26
9
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
39
26
9
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 110 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en fantastisk bed & breakfast!
Vi bodde på rom 1 hvor vi fikk plass til både mor, far og 2,5-åringen i dobbeltsengen.

Vi fikk vite at nettsiden ikke var oppdatert, så det var litt kjedelig at den store fine pannekake-menyen var utdatert. Men vi fikk oss jo en god del pannekaker selv om da ;) Prisene var tydeligvis også utdatert, da vi betalte en god del mer enn hva nettsiden viste til. Men dette var avtalt på forhånd, så ikke noen overraskelse.

Frokosten var nydelig og ble nytt i koselige omgivelser.

Fellesbadet var helt ok og alltid rent.

En kort kjøretur fra nydelige Eidfjord sentrum.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MajorSL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2020

Utrolig sjarmerende og koselig med masse forskjellig " ting og tang" - ikke minimalistisk. Rent og rolig. Koselig vertskap som snakket bra engelsk. Vi hadde spist middag tidligere, men bestilte pannekaker til kvelds og det var nesten som en middag... Den ene fylt med ost og skinke og en med iskrem... Her kommer vi gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, May Britt Sølle... K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2020 via mobile enheter

Ett koselig sted, personligt og hyggelig vertskap. Leide en liten hytte, rent o fint, felles dusj og toalett vid Hovedbygget, fanns o kjøpe litt drikke o mat. Återkommer absolutt om tillfelle bjuds. Kan varmt rekomendera dette sted. Det ær ikke luksus men ska man oppleve omgivelsene og ikke ligge hjemme ær dette både prisverdig og bra. Frukost var og inkludert.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, 79mattiasf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

Jeg googla ovrnatting i mærheten av Eidfjord og så på andres anbefalinger, det var veldig mange som var fornøyde med denne plassen så jeg booka hytte i god tid. Driveren av gjestgiveriet tok imot oss på en veldig hyggelig måte, praten gikk løst og vi fikk den gode følelsen med en gang. Rein og fin hytte, nye senger og alt på stell i hytta. Gjestgiveriet som ligger helt ved siden av hyttene har en fin atmosfære og bærer preg av en personlig stil. Koselig, flere oppholdsrom og flere rom å nyte frokost og middag i. Enkelt men funksjonelt og hyggelig. Middag da vi var der var enten pannekaker, kjøttkaker eller ørret. Vi valgte kjøttkaker og ørret, begg smakte veldig bra!
Her kan du slappe helt av, og du kan også ta deg en liten fest med gode venner. Jeg gikk over vegen og gjennom en campingplass for å komme til vannet, det er mye smeltevann fra Hardangervidda som renner ned der så vannet er kaldt men uimotståelig klart og fint. Jeg tok en rask dukkert, og det var godt men tror ikke temperaturen var mer enn 4 - 6 grader. Frokosten var også god, vi sov godt og kjørte fornøyde videre, vi kan absolutt anbefale denne plassen. Ønsker du mer turister, mer restauranter og mer styr så bør du overnatte nede i Eidfjord sentrum, ca.7 km.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Gamer l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Var innom her en søndag ettermiddag ettersom barna gjerne ville ha seg en pannekake. Det ble bestilt 2x pannekaker med is, 1x pannekake med syltetøy og 2x dagens fisk, som ble lovet med poteter og agurksalat. Selv om restauranten var relativt tom så tok ting litt tid - og da maten kom så kom kun maten til de voksne. SKUFFENDE! Her var det to stekte laksebiter - som helt sikkert kom fra en vakumpakke - 1 potet delt i 2 med rømme og tørket dill fra en boks, 4 skiver sylteagurk og et par skiver tomat - hva tomatene gjorde her vet jeg ikke, men malplassert var de. Fisken smakte forsåvidt greit, men poteten smakte ingenting, så at dette kostet 220 kr er en vits.
Så, pannekakene da - de måtte de jo klare å lage - men kan ikke si noe annet enn at dette var utrolig skuffende. Pannekakene i seg selv smakte INGEN ting, og isen som fulgte med var pistasj, med sjokoladesaus - til info så er det lurt å skrive hva slags is det serveres om det ikke er vaniljeis
Barna spiste litt etter å ha lasset på med sukker, men de var like skuffet som oss voksne.
Det var heller ingen innom og spurte om maten smakte, for da hadde jeg faktisk sagt hva jeg mente.
Alt i alt så reiste vi derfra nesten 680kr fattigere og med en gedigen nedtur i matveien.
KOMMER IKKE TILBAKE!
Vil ikke anbefale dette for middag, men O ernattingen så fin ut - uten at jeg kan gi noe mer detaljer iom at jeg ikke sov der..

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, OliverR120
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
steeng50, Eier på Eidfjord Gjestgiveri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2019

Hei Oliver

Takk for at du skriver at overnattingen så fin ut

Beklager oplevelsen med maten, alt er selvfølgelig smak og behag, men kjøkkenet burde ha husket å servere pannekaker til barna samtidig.

Vakumpakket fisk har vi ikke.

Jeg forstår at det ga anledning til frustrasjon, også at personalet ikke oplyste at vanilje isen som er standarden var utsolgt.

Dette vil jeg ta en snakk med personalet om med en gang.

Hilsen
Steen Giphardt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser