“Fin fin kveld med rakfisk i fokus”

Hardangerviddahallen Restaurant & Kafe
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Øvre Eidfjord
Beskrivelse: Hardangerviddahallen Restaurant/Kafé opna 2002 og kombinerer tusenår gamle mattradisjonar med dei evig ferske råvarene frå Hardangervidda og kunnskapen frå det moderne kjøken. I eit bygg av tre og stein med ein moderne restaurant kan 200 gjester oppleva unik tradisjon side om side med komfort for framtida. Her er eit lite utval av vår meny:* Reinsdyrfilet eller steik* Hjortegryte* Heimelaga kjøttkaker* Innbakt/avkokt/stekt fjellaure* Grilla laks* Betasuppe* Rømmegraut. Kafèen har tilbod på dagens meny, evt. suppe, utval av smørbrød og kaker for sal frå disk.
Anmeldt 14. november 2018

Prima rakfisk rikholdig tilbud av alternativer og god dessert. . Veldig flott lokale og oppmerksom og trivelig betjening hele kvelden

Dato for besøk: november 2018
Takk, 146olat

Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Tipp topp middag, både lammeskank og fjellørret smakte fortreffelig.
Kan anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, 865christofferp
Anmeldt 7. mai 2018 via mobile enheter

Særegne lokaler med sjarm. Svært rom uten avlukninger/skjerming, som sikkert kan slite med kantinepreg og bakgrunnstøy i høysesongen med mye gjester. De tre gangene jeg har spist her, har kun et fåtalls bord vært besatt. Maten er vellaget god pluss. Her får du både norsk hverdagskost og norske tradisjonsretter - alt tilbredet med kvalitet og kyndig hånd. Pluss for svært hyggelig betjening!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 759steinarj
Anmeldt 12. oktober 2016 via mobile enheter

Vi stoppet her for litt påfyll og for å få en pause. Standard opplegg, kafe-preg, grei mat og service. Du får det du ser og det du betaler for - verken mer eller mindre. Helt grei.

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Jabbapadde
Anmeldt 30. september 2016

Vi valgte å spise middagsbuffet. Denne bestod av Hjortegryte, Steinbit, Salt kjøtt med raspeballer og kjøttkakene
Steinbitretten smakte meget godt, men tilbehøret var stekt for lenge. Anbefaler denne som "forrett".
Hjortekjøttet var meget mørt og godt og tilbehøret med grønnsaker og bacon passet godt til retten.
Saltkjøtt, pølser og raspeballer er en norsk rett med lange tradisjoner og skuffet ikke.

Pass på at dere ikke spiser for mye. Vi droppet kjøttkaker og dessert.

Lokalene er en attraksjon i seg selv.

Dato for besøk: september 2016
Takk, KJ919

Reisende som så på Hardangerviddahallen Restaurant & Kafe, så også på

Har du vært i Hardangerviddahallen Restaurant & Kafe? Del dine erfaringer!