Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God og tradisjonell norsk mat og hyggelig betjening”

Hardangerviddahallen Restaurant & Kafe
Vurdert som nr. 3 av 3 Restauranter i Øvre Eidfjord
Beskrivelse: Hardangerviddahallen Restaurant/Kafé opna 2002 og kombinerer tusenår gamle mattradisjonar med dei evig ferske råvarene frå Hardangervidda og kunnskapen frå det moderne kjøken. I eit bygg av tre og stein med ein moderne restaurant kan 200 gjester oppleva unik tradisjon side om side med komfort for framtida. Her er eit lite utval av vår meny:* Reinsdyrfilet eller steik* Hjortegryte* Heimelaga kjøttkaker* Innbakt/avkokt/stekt fjellaure* Grilla laks* Betasuppe* Rømmegraut. Kafèen har tilbod på dagens meny, evt. suppe, utval av smørbrød og kaker for sal frå disk.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Hardangerviddahallen Restaurant/Kafé opna 2002 og kombinerer tusenår gamle mattradisjonar med dei evig ferske råvarene frå Hardangervidda og kunnskapen frå det moderne kjøken. I eit bygg av tre og stein med ein moderne restaurant kan 200 gjester oppleva unik tradisjon side om side med komfort for framtida. Her er eit lite utval av vår meny:* Reinsdyrfilet eller steik* Hjortegryte* Heimelaga kjøttkaker* Innbakt/avkokt/stekt fjellaure* Grilla laks* Betasuppe* Rømmegraut. Kafèen har tilbod på dagens meny, evt. suppe, utval av smørbrød og kaker for sal frå disk.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi stoppet tilfeldig her for lunsj og det viste seg å være et veldig bra valg. Hyggelig betjening og tradisjonelle norske retter på menyen. Vi valgte rømmegrøt som smakte helt topp. Befriende med et spisested langs veien som ikke serverer typisk fast food!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Anne-Grete2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (52)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 52 anmeldelser

Anmeldt 2. juni 2020 via mobile enheter

Spiste herlig lammeburger i all hast, gott, hyggelig personale trivelig utsikt både inne og uteservering.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 79mattiasf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2019

Utstillingen og filmen var OK. Filmen kunne gjerne hatt noe om blomstringen i Hardanger.
MEN restauranten var noe av det værste jeg har vært på. Sur betjening. Ville nok helst ikke selge oss noe. Jeg bestilte suppe, mens de andre rekesmørbrød. Det fikk de bestilt etter mye om og men. Smørbrødene kom på bordet, men ikke min suppe. Når jeg etterlyste den fikk jeg beskjed om at det var selvbetjening. Noe de ikke opplyste om da jeg bestilte, skal ALDRI i hele midtlivs spise der igjen !

1  Takk, Nordliagjengen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
norsknatursenter, Resepsjonssjef på Hardangerviddahallen Restaurant & Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2019

Hei Nordliagjengen,

takk for at du tok tiden til å skrive om ditt besøk på Hardangerviddahallen Restaurant. Vi beklager på det sterkaste at det blei ei såpass negativ oppleving. Vi har tatt det opp med servitørane og skal sørge for at alle våre gjestar får beskjed om sjølvbetjening på ein positiv og tydeleg måte sånn at ei slik hending ikkje gjentek seg.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

Vi stoppet for en pause på turen vestover. Stort lokale. Lett tilgjengelig. Vi bestilte fiskesuppe, stekt ørret og betasuppe. Ble servert brød ved siden av. Alt var godt og det var store porsjoner. Litt salt fiskesuppe etter min smak. Det tok litt tid å vente på maten, så man må beregne god tid. Personalet snakket ikke norsk.

Dato for besøk: mai 2019
2  Takk, solveigaroed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
norsknatursenter, Resepsjonssjef på Hardangerviddahallen Restaurant & Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2019

Hei Solveig,
takk for at du tok tida å skrive den hyggelege anmeldelsen. Det er kjekt å høyre at dere likte maten og lokale. Vi er alltid glad for å få tilbakemelding frå gjestane våre om kva som er bra og kva som kan forbedrast.
Vi ynskjer velkomen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018

Prima rakfisk rikholdig tilbud av alternativer og god dessert. . Veldig flott lokale og oppmerksom og trivelig betjening hele kvelden

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 146olat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hardangerviddahallen Restaurant & Kafe, så også på

 

Har du vært i Hardangerviddahallen Restaurant & Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din