Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kortreist, godt og trivelig”
Anmeldelse av Marianne Bakeri & Kafe

Marianne Bakeri & Kafe
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Aurlandsvangen
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Kjempegod mat i trivelige lokaler. Hjemmelaget, kortreist og godt❣️
Perfekt stopp når man har kjørt noen timer, og enda har noen mil igjen til destinasjon.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 786inga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (121)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 121 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2021

Tørre kanelboller, med lite smør og sukker. Tok du en bit endte du opp med å hoste kanelen opp igjen. Prøvde å bestille brownies i håp om at de var uheldige med kanelbollene, denne var mildt sagt rå, kunne nesten drikkes. Tvilsom vask av kaffekopper og skjeer, turte verken å drikke kaffen, eller spise med skjea.

Ikke verdt verken tid eller penger

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, larshU5247RR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021

Anbefaler absolutt en tur innom her når man er i Aurland. Bakevarer som lukter og smaker nydelig, og i tillegg god kaffe.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, BirgitBr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2021

Nydelige varer, påsmurte rundstykker smaker fortreffelig og er supert å ta med i sekken på tur. Et minus er at hun var utsolgt for varer tidlig begge dager vi var innom. Mulighet for å sitte ute og inne.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, LiseRJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juni 2021 via mobile enheter

Perfekt cappucino, utrolig gode kaker. Beliggenhet.no dropp Flåm, bare turister der. Her får du ekte varer. Utrolig koselig berjening.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, sn0rrej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Marianne Bakeri & Kafe, så også på

 

Har du vært i Marianne Bakeri & Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.