Fantastisk utsikt fra Stegastein. Smal og svingete vei opp til toppen, men utsikten ned mot Aurland er formidabel.
Vi kjørte over Aurlandsfjellet frå Lærdal, med stopp her. Vakker kjøretur.
Kan anbefale ein stopp her. Veldig vakker utsikt. Fine sanitærforlhold
For en utsikt! Men alle anbefalinger og turistbrosjyrer burde ha en advarsel for bilister som ikke er vant med gamle, norske veier: du må kunne rygge og vite hvordan en bruker møteplasser!
Og når du første er på Stegasteinen, ta turen videre oppover i fjellet!
Stegastein ligger langt oppe i fjellsiden fra Aurland. Du har full utsikt over Aurlandsfjorden. Selv om Flåm ligger like rundt hjørnet kan du ikke se inn dit. Forvent snø på fjelltoppene til langt ut på sommeren. Parkering kan være problematisk, men er du kreativ og tålmodig finner du alltid en plass til bilen. Veien er ikke for pyser. Den er smal og bratt, akkurat slik som det var før i tiden.
Bildene prater for seg selv. Med det fantastiske været vi hadde var utsikten knallfin. Anbefales. Veien opp fra Aurland sentrum var også spennende
Utrolig flott utsikt, spektakulært laget til og passer fint inn i terrenget. Til og med toalettene har utsikt!