Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (55)
Filtrer anmeldelser
55 resultater
Vurdering fra reisende
13
22
13
1
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
22
13
1
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 55 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Til tross for en regnfull helg koste store og små seg på camping! Imponert over renhold på sanitæranlegg. veldig fint område og koselig med kroa i nærheten. Helgen vi var der var det viking skip på besøk, noe som var stas for hele familien

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mailinnf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Natt på Lunde før vi skulle gå Aurlandsdalen. Leigde ei hytte, god plass og greie køyar. Litt stive prisar, men godt tilgjengelig personale. Herlig å sovne til lyden frå elva. Lite utvalg i kiosken, lurt å handle ferdig før ein kjem dit.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, s0lgunnk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet ift Aurlandsdalen og veien mot Trolltunga. Kunne hatt mye bedre utvalg i den lille butikken sin samt oppgradert dusjanlegget. Mye kø og venting der for oss damer.
Rolig camping og litt traktorlyder er bare med å lage stemning og demper lydene fra andre gjester.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, rehasa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Ligger fint sentral i forhold til Flåm, Aurland og Gudvangen og Undredal. Hyttene er helt ok men ser ganske gamle ut. Pluss for kjøleskap. Toalettene i annet hus så rene og fine ut. Ligger fint til ved elven.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, mariannb894
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2017 via mobile enheter

Liten trivelig campingplass med fin beliggenhet i forhold til attraksjoner i området. Kort vei til Flåm, Nærøyfjorden og Aurlandsdalen. Fine oppstillingsplasser og enkelt men rent sanitæranlegg. Vi likte oss godt - lite å gjøre for barn.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 640terjev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser