Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (55)
Filtrer anmeldelser
55 resultater
Vurdering fra reisende
13
22
13
1
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
22
13
1
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 55 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Denne campingplassen får full pott fordi det er en hyggelig betjening, godt og rent sanitæranlegg. Og ikke minst det som flere andre campingplasser mangler, brukbart Wi-Fi. Internettet er kanskje litt tregt midt på dagen, noe som kan grunne at flere surfer på nettet samtidig. Men på kveldstid er nettet helt ok+. For prisen det koster får du noen supre netter/dager på Lunde Camping.

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, runarjere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Installerte hos her etter å ha kjørt fra Horten. Kjøpte teltplass for 2 netter. Grei innsjekk. En del motorstøy fra vei på begge sider. Eldre fellesanlegg, men hyppig vask. Fullt belegg begge dager. Rolig blant gjestene etter klokka 2300

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, 201gisleb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Vi stoppet her pga problemer med bobilen og spurte i resepsjonen om hjelp til litt vann i tanken.Vi ble møtt av et surt fjes og et blankt nei.Håper ikke øvrige tjenester står i stil til dette.Vi kommer i alle fall aldri tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Silje H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Til tross for en regnfull helg koste store og små seg på camping! Imponert over renhold på sanitæranlegg. veldig fint område og koselig med kroa i nærheten. Helgen vi var der var det viking skip på besøk, noe som var stas for hele familien

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mailinnf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Natt på Lunde før vi skulle gå Aurlandsdalen. Leigde ei hytte, god plass og greie køyar. Litt stive prisar, men godt tilgjengelig personale. Herlig å sovne til lyden frå elva. Lite utvalg i kiosken, lurt å handle ferdig før ein kjem dit.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, s0lgunnk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser