Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (46)
Filtrer anmeldelser
46 resultater
Vurdering fra reisende
16
12
9
4
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16
12
9
4
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 46 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

De får én stjerne for hotellrommet som var som forventet, og de fine omgivelsene rundt!
Derimot var prisen for overnatting med 3-retters helt hinsides mot det vi fikk servert etter 7 timer i fjellet. Maten var fabrikert posesuppe, frysegrønnsaker, ihjelkokt laks og ferdigkjøpt sitronkake som minnet mer om svamp. Vi klarte såvidt å smake.. vi måtte i tillegg betale 100,- for å få sur lunken kaffe på termos til gåturen dagen etter. Helt elendig og dårlig kvalitet på maten! En stor kontrast å komme gående fra Geiterygghytta som serverte 3-retters laget fra bunnen. De ansatte var veldig stresset, til tross for lite folk og forhåndsbooket mat. om det er mulig å unngå maten her, hadde jeg gjort det.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, darellkine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte fjellørret og fikk oppdrettslaks!
Personalet var ikke norsk og trodde kanskje at rød fisk servert på fjellet kalles fjellørret.
Personalet var hyggelig og beklaget og endret menyen og vi fikk tilbud om gratis dessert.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, IngerLillS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Jeg har i tidligere anmeldelse herfra anbefalt å kjøre forbi. Vi ga stedet en ny sjanse, noe vi er glad for!
Helt klart er nytt ungt fresht vertskap som ikke visste hva godt de kunne gjøre for oss. Vi ønsket rømmegrøt som et lunshmåltid. Da vi ble servert beklaget de at porsjonene ble så små, men vi måtte bare gi beskjed om vi ønsket mer. Det gjaldt saft og spekemat og flatbrød også. Grøten var god og mer enn nok til lunsj, spekematen var variert og pent lagt opp.
Plassen er sjarmerende i et spennende landskap.
Kjør innom, ikke forbi! Du vil bli tatt veldig godt imot.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Per B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Vi overnattet i telt på campingen ved fjellstova. Nydelig beliggenhet og fotturer for alle nivåer tilgjengelig.
Super service fra resepsjonen og deilig middag til hyggelig pris. Om man skal pirke på noe av var WiFien ikke mye å skryte av, men det var uten betydning for oss.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, N9670DPjanj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Vi var 5 personer som hadde leilighet med 3 soverom. Store soverom, stor stue, godt utrustet kjøkken, bad/WC, toalett samt vaskerom. Leilighetene var super med flott beliggenhet og kort vei til turterreng (Aurlandsdalen), og kort vei til restaurant i hotelldel.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 277arnee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser