Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Etrip
StayForLong
Vio.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Om det kom én god ting ut av pandemien, så var det at 29/2 Aurland ble tilgjengelig for oss nordmenn. Et nydelig lite sted med fantastisk mat og atmosfære. Må oppleves! Anbefaler også et besøk til Skjerdalen ysteri, en nydelig støl med fantastisk utsikt og god servering (melkekaker, oster mm), kun 15 min kjøring og en halvtimes gåtur (relativt bratt) fra 29/2.

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, Y4437IIsusanh
Karoline Johansson, Owner på 292 Aurland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2020

Tusen takk for tilbakemeldingen din, det varmer godt i disse tider! Skjerdal Stølsysteri er vi stolte av her på bygda, vi er helt enige i at det er en fantastisk opplevelse:) Velkommen tilbake skulle du befinne deg i disse trakter igjen!

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

F A N T A S T I S K lite hotell som anbefales på det varmeste. Flott beliggenhet, hus, rom og lokaler pusset opp med gode kvaliteter og svært god smak. Hyggelig betjening, nydelig mat og god atmosfære. Hotellet har en spennende historie og filosofi om bærekraftig drift. ❤️ Anbefales på det varmeste. PS. Bestill oppvarmet badestamp! Herlig etter turen.

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, 786inga

Tusen takk for tilbakemeldingen! Beklager sent svar, men bedre sent enn aldri;) Tenk å få så god tilbakemelding på alt det du nevner, tusen takk for at du liker det vi leverer:D Og glad for at du liker filosofien vår, bærekraftig drift er nøkkelen for framtiden tror vi:) Håper vi ser deg igjen en gang, ha en strålende jul!

Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Fant stedet etter å ha lest om det i DN. Fantastisk sted med en veldig hyggelig atmosfære, ypperlig og hyggelig vertskap. Vi fikk en særdeles hyggelig velkomst og ble passet godt på under hele oppholdet. Fikk fantastisk mat og spennende viner. Anbefaler stedet på det varmeste

Cecilie og Kjetil

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, kjetilmoth

Hei Kjetil og Cecilie,

Tusen takk for tilbakemeldingen, det setter vi så pris på! Beklager sent svar, det har gått slag i slag siden dere var her. Så gøy at dere bemerket dere de litt utypiske vinene våre:) Vi håper å se dere igjen, det var veldig hyggelig å ha dere her!

Anmeldt 11. september 2019

Vi tilbragte en helg på 292 Aurland tidlig i september - og kom hjem helt høye på livet etterpå. Nydelige rom med deilige senger og små detaljer som gjør deg glad: nyplukkede blomster på nattbordet, for eksempel. Maten var fantastisk, og opplevelsen av fellesmiddag i Eldhuset likeså - ga rom for mange spennende samtaler med andre gjester fra inn- og utland. Servicen og tilstedeværelsen fra Tone og Bjørn og de andre supre ansatte var ekstraordinær - til sammen med skjellsettende naturopplevelser i Aurlandsdalen og Prest ble dette et minne for livet. Dropp storbyferie i Europa og tilbring en helg her i steden!

Dato for oppholdet: september 2019
    • Rom
    • Renslighet
Takk, Hannah G
Tone R, Eier på 292 Aurland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2019

Kjære Hanna, tusen takk for en så fantastisk tilbakemelding! Da er det vert å drive hotell, vet du. Takk og på gjensyn!

Anmeldt 16. juli 2019

Du merker det når vertskapet faktisk er oppriktig glad for at du har valgt deres sted, og virkelig vil gjøre alt for at du skal trives hos dem. Bjørn og Tone er herlige mennesker som gir av seg selv og de brenner for prosjektet sitt. Ikke bare de to, hele betjeningen er fantastisk hyggelige, smilende, serviceinnstilte og tydeligvis stolte over å jobbe på et sånt spesielt sted.

Vi var to par som leide Buxton og Ekmann i Fiskerhuset. Vi hadde tilbragt en uke med ‘simple living’ i en liten hytte langt inne på Hardangervidda og hadde tenkt å skjemme oss bort i noen dager etter turen. Det viste seg å være en veldig god plan! ‘Djevelen ligger i detaljene’ og her stemte alt. Værelsene var fremragende. Maten var topp. Deilig frokost med sunn økologisk og lokal mat. Førsteklasses elgstek og nytrukket ørret til middag. Høy gourmetfaktor.

Omgivelsene, bygningene, hagene, rommene og naturen er akkurat så vakre som bildene av stedet gir inntrykk av. Her er vestlandsk gårdshistorie, gammel byggeskikk og engelske ‘lakselorder’ kombinert med god moderne design og topp komfort. Fantastisk plass!

Kan anbefale 292 Aurland på det varmeste. Dra hit hvis du vil lade batteriene, oppleve en helt spesiell atmosfære og bare rett og slett ha det skikkelig bra.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
Takk, jfplatou
Navigator65673747873, Daglig leder på 292 Aurland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2019

Så utrolig hyggelig at dere opplever 29|2 Aurland på denne måten. Det er nettopp slik vi ønske våre fantastisk fine besøkende skal oppleve stedet og at inntrykkene her i fra skal være gode.
Tusen takk for fine ord og for den oppmerksomheten dere viser.
Fortsatt god sommer og velkommen tilbake!