Du merker det når vertskapet faktisk er oppriktig glad for at du har valgt deres sted, og virkelig vil gjøre alt for at du skal trives hos dem. Bjørn og Tone er herlige mennesker som gir av seg selv og de brenner for prosjektet sitt. Ikke bare de to, hele betjeningen er fantastisk hyggelige, smilende, serviceinnstilte og tydeligvis stolte over å jobbe på et sånt spesielt sted.
Vi var to par som leide Buxton og Ekmann i Fiskerhuset. Vi hadde tilbragt en uke med ‘simple living’ i en liten hytte langt inne på Hardangervidda og hadde tenkt å skjemme oss bort i noen dager etter turen. Det viste seg å være en veldig god plan! ‘Djevelen ligger i detaljene’ og her stemte alt. Værelsene var fremragende. Maten var topp. Deilig frokost med sunn økologisk og lokal mat. Førsteklasses elgstek og nytrukket ørret til middag. Høy gourmetfaktor.
Omgivelsene, bygningene, hagene, rommene og naturen er akkurat så vakre som bildene av stedet gir inntrykk av. Her er vestlandsk gårdshistorie, gammel byggeskikk og engelske ‘lakselorder’ kombinert med god moderne design og topp komfort. Fantastisk plass!
Kan anbefale 292 Aurland på det varmeste. Dra hit hvis du vil lade batteriene, oppleve en helt spesiell atmosfære og bare rett og slett ha det skikkelig bra.