Vi spiste nydelig dagsfersk lokal ørret. Fantastisk service. Dette stedet anbefales på det varmeste!
For ett sted! Fantastisk service for ikke å snakke om maten. "Ureist" mat fra naturen i området. Fantastisk tilberedt hvor til og med smøret var selvlaget. Alt dette i koselige omgivelser med mye historie - dette ble dagens høydepunkt!
Vi var fire stykker som tok turen til Jølstramuseet for ein betre middag.Vi vart på ingen måte skuffa, korkje over mat eller service. Vi sat ute i hagen og hadde ei flott oppleving på alle måtar.
Fantastisk mat og atmosfære. Vi var fire personer som fikk utrolig god mat og særdeles tilstedeværende personale. Jubilantene vi hadde med oss glemmer ikke dette besøket. Kan virkelig anbefales.
Nydelig mat, super service, en nyoppdaget perle i eget nærområde. En fascinerende liten oase. Her har noen lagt ned mye kjærlighet i arbeidet sitt.