Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og service”
Anmeldelse av Restaurant Låven

Restaurant Låven
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Vassenden
Prisklasse: USD 3 - USD 46
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2020

Vi spiste nydelig dagsfersk lokal ørret. Fantastisk service. Dette stedet anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 410mortenk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (81)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2731 av 81 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

For ett sted! Fantastisk service for ikke å snakke om maten. "Ureist" mat fra naturen i området. Fantastisk tilberedt hvor til og med smøret var selvlaget. Alt dette i koselige omgivelser med mye historie - dette ble dagens høydepunkt!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, AnnikenKeil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2020

Vi var fire stykker som tok turen til Jølstramuseet for ein betre middag.Vi vart på ingen måte skuffa, korkje over mat eller service. Vi sat ute i hagen og hadde ei flott oppleving på alle måtar.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, hallsteind2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og atmosfære. Vi var fire personer som fikk utrolig god mat og særdeles tilstedeværende personale. Jubilantene vi hadde med oss glemmer ikke dette besøket. Kan virkelig anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 13terjeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mai 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, super service, en nyoppdaget perle i eget nærområde. En fascinerende liten oase. Her har noen lagt ned mye kjærlighet i arbeidet sitt.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, irenesO3757MA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant Låven, så også på

Førde, Sogn og Fjordane

Har du vært i Restaurant Låven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.