Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk og autentisk sted ”
Anmeldelse av Jølstramuseet

Jølstramuseet
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Vassenden
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 52
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Alle som er i Jølster MÅ spise mat på Jøstramuseet. Det var «ikke reist» mat som smakte helt vidunderlig. Alle i reisefølge hadde meget høye til auren, og den var bedre enn forventet. Rettene var gjennomtenkt med fantastisk smak. Vertskapet var meget vennlig og vi fikk se på bildene, selv etter stengetid. Ønsker du en autentisk matopplevelse så besøk Jølstramuseet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, lindafO743KB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 72 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi var tre personer som hadde lyst til å prøve ut lokal mat, etter gode anbefalinger fra en slektning. Koselig og lun restaurant med gamle gjenstander og kunst på veggene. Vi valgte en treretter bestående av blomkålsuppe, stekt aure fra Jølstravannet og rabarbrakake med is. Nydelig mat og lekkert anrettet på tallerkenen. Vi savnet at servitøren ga en kort presentasjon av rettene. Det hadde også vært hyggelig om det hadde vært fyr i peisen da vi ankom i regnvær og 12 grader. Litt kjølig inne til å begynne med, men det hjalp da vi ba dem tenne på peisen. Hyggelig vert som var opptatt av å gi gjestene en god opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Ellamalla07
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Vi spiste nydelig dagsfersk lokal ørret. Fantastisk service. Dette stedet anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 410mortenk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

For ett sted! Fantastisk service for ikke å snakke om maten. "Ureist" mat fra naturen i området. Fantastisk tilberedt hvor til og med smøret var selvlaget. Alt dette i koselige omgivelser med mye historie - dette ble dagens høydepunkt!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, AnnikenKeil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020

Vi var fire stykker som tok turen til Jølstramuseet for ein betre middag.Vi vart på ingen måte skuffa, korkje over mat eller service. Vi sat ute i hagen og hadde ei flott oppleving på alle måtar.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, hallsteind2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jølstramuseet, så også på

Førde, Sogn og Fjordane

Har du vært i Jølstramuseet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din