Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lykke”
Anmeldelse av Restaurant Låven

Restaurant Låven
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Vassenden
Prisklasse: USD 3 - USD 46
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. august 2021

Fantastisk god mat lagd på lokale råvarer servert av et vertsskap som virkelig er dedikert til tunet, og byr på seg selv og historier fra tunet og hus brakt til tunet fra Jølster og omegn. Atmosfæren i resturanten er lun, rolig og tradisjonsbunden. Jølstrasjela sitter i veggene. I tillegg til et fantastisk måltid, vil du i Jølstramuseet oppleve kunstutstilling og få innblikk i Jølster sin historie særlig på bygg og håndverk.
Dagen derpå fant vi ut at kvelden i Jølstramuseet måtte være ekte LYKKE.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 901bentea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (81)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 81 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Dette var ei gastronomisk høgtidsstund som overgjekk alle forventningar. Vertskapet var heilt eineståande og maten likeeins. Anbefaler eit besøk neste gong du er i området.

Dato for besøk: august 2021
Takk, SimenB_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Heidi Fossheim Å, Eier på Restaurant Låven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2021

Tusen takk for at du anbefaler oss. At du opplevde det som ei høytidsstund varmer våre hjerter. Velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Hvem skulle tro at et museum også rommer en topp restaurant? Denne kom overraskende på! Veldig god mat, lekkert presentert og topp og personlig service i et unikt miljø gjorde kvelden minneverdig.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Wanderer57575079241
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Heidi Fossheim Å, Eier på Restaurant Låven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2021

Så kjekt at du hadde en god opplevelse hos oss. Velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Nydelige lokale råvarer. Lokal ørret, kalv, grønnsaker og plommer. Perfekt komponert. Passe store porsjoner. Topp service.

Dato for besøk: august 2021
Takk, ks85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Heidi Fossheim Å, Eier på Restaurant Låven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2021

Tusen takk skal du ha. Velkommen tilbake når du er i området :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2021

Fantastisk mat i vakre omgivelser.
Anbefales på det sterkeste.
Folk kommer dit igjen og igjen.
3 retters, blomkålsuppe, fersk pannestekt ørret og rabarbrakake med hjemmelaget is, bare nydelig.

Dato for besøk: august 2021
Takk, mariannehW7872HO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Heidi Fossheim Å, Eier på Restaurant Låven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2021

Tusen takk for gode tilbakemeldinger. Vi er stolte av tunet vårt men det blir alltid noe ekstra for oss når andre synes det er flott å besøke oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Låven, så også på

Førde, Sogn og Fjordane

Har du vært i Restaurant Låven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.