Et utrolig spennende opphold. Utrolig god mat og ypperlig service. Vertskapet har virkelig lykkes med konseptet, lokal mat, personlig tilstedeværelse og et godt bevart hotellbygg. Alle gjester får en hjertelig velkomst.
Dette hotellet har dei finaste romma eg har budd på! Inspirerande interiør i gjennomført vintage stil i ein koseleg spisesal, samt vakre uteområde og hage. Hotellet ligg rett ved sjøen kor ein kan ta seg ein herleg dukkert i det friske fjordvatnet, før ein hoppar i badstuen med utsikt til fjorden. Det er også kort veg til fantastiske turstiar til blant anna Bondhusvatnet og Folgefonna. Maten på hotellet utmerka seg også, med gode lokale råvarar, himmelsk sirupsbrød og svært hyggeleg betjening. Eg tilrår alle å ta turen hit!
Sunndal er en fredelig plass med mange muligheter for aktivitet, kort veil til Hardanger og resten av Kvinnherad. Hotellet ligger idyllisk til ved fjorden med kort vei til Bondhusvannet. Ypperlig mat og en førsteklasses personlig service. Det frister til gjentakelse.
Sunndal er en fredelig plass med mange muligheter for aktivitet, kort vei til Kvinnherad og til Hardanger. Hotellet ligger idyllisk til ved fjorden. Ypperlig mat og en førsteklasses personlig service. Det frister til gjentagelse.
Var innom i forbindelse med sykkeltur til Sunndal. Spiste kjempegode vaffler i flotte omgivelser og en avslappende atmosfære.
Koselig og hjelpsom betjening. Fin erverdig byggning med en kjempekoselig bakhage.
Vi var seks voksne par som bodde en natt etter å ha gått over breen. Perfekt sted å avslutte en fantastisk tur: flott hotel, god mat/drikke og ikke minst hyggelig vertskap. Sidersmaking på brygga kan absolutt anbefales!
Takk for oss!