Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (20)
Filtrer anmeldelser
20 resultater
Vurdering fra reisende
18
2
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
18
2
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 20 anmeldelser
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Et utrolig spennende opphold. Utrolig god mat og ypperlig service. Vertskapet har virkelig lykkes med konseptet, lokal mat, personlig tilstedeværelse og et godt bevart hotellbygg. Alle gjester får en hjertelig velkomst.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Tore B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Dette hotellet har dei finaste romma eg har budd på! Inspirerande interiør i gjennomført vintage stil i ein koseleg spisesal, samt vakre uteområde og hage. Hotellet ligg rett ved sjøen kor ein kan ta seg ein herleg dukkert i det friske fjordvatnet, før ein hoppar i badstuen med utsikt til fjorden. Det er også kort veg til fantastiske turstiar til blant anna Bondhusvatnet og Folgefonna. Maten på hotellet utmerka seg også, med gode lokale råvarar, himmelsk sirupsbrød og svært hyggeleg betjening. Eg tilrår alle å ta turen hit!

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, cecilolo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2019 via mobile enheter

Sunndal er en fredelig plass med mange muligheter for aktivitet, kort veil til Hardanger og resten av Kvinnherad. Hotellet ligger idyllisk til ved fjorden med kort vei til Bondhusvannet. Ypperlig mat og en førsteklasses personlig service. Det frister til gjentakelse.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, ToreB93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2019 via mobile enheter

Sunndal er en fredelig plass med mange muligheter for aktivitet, kort vei til Kvinnherad og til Hardanger. Hotellet ligger idyllisk til ved fjorden. Ypperlig mat og en førsteklasses personlig service. Det frister til gjentagelse.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tore B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Var innom i forbindelse med sykkeltur til Sunndal. Spiste kjempegode vaffler i flotte omgivelser og en avslappende atmosfære.
Koselig og hjelpsom betjening. Fin erverdig byggning med en kjempekoselig bakhage.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, esbenz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser