“Nyåpnet restaurant med store problemer”
Anmeldelse av Jams Metro - STENGT

Jams Metro
Anmeldt 17. februar 2020

Restauranten ligger inne på Metro Senter i Lørenskog i Peppes Pizza sine gamle lokaler.

Konseptet er tilsvarende det man finner på Egon, hvor du må bestille maten ved disken, og betale før du har fått den. Greit nok, men hvis målsetningen er å få tips fra gjestene er ikke dette den beste løsningen.

Servicen er under pari og det er tydelig at de som jobber der trenger mer erfaring og samkjøring, for dette fungerer ikke.

Maten vi fikk var kald og smakløs. Faktisk den dårligste maten vi har smakt ute på veldig lenge. Det som sto som chips på menyen ble "plutselig" søtpoteter. Bekjentgjøring av en allergi resulterte ikke noe spesiell oppfølging, og kun gjestens egne forsiktighetsregler førte til et greit resultat (ingen allergiske reaksjoner).

Når en øltønne er tom, er det normalt å bytte fat. Neida, her var løsningen å gi en annen øltype som gjesten ikke ønsket og i tillegg i mindre kvanta enn hva som var bestilt og allerede betalt for. Merkelig løsning.

Kanskje får de skikk på opplegget etter hvert, men vi har ikke tenkt å sjekke det ut da dagens erfaring ikke frister til gjentagelse. Dette er en restaurant det er greit å styre unna - anbefaling er derfor "stay away"!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Stig K